Se ascut săbiile în controversatul caz al fraților Tate

Frații Tate sunt în continuare în arestul Poliției Capitalei. Asta după ce măsura le-a fost prelungită după expirarea primului mandat. Cei doi milionari britanici suportă cu greu regimul restrictiv. În acest sens, ambii au fost destul de vocali atunci când au avut ocazia de a vorbi cu presa. Totodată, unul dintre frații Tate s-a plâns de ceea ce trăiește în arest și pe rețelele de socializare. Totuși, acestea nu ar fi singurele lor probleme actuale.

Georgiana Naghel, veriga slabă din „cercul”Tate?

Georgiana Naghel are 28 de ani și ar fi originară de peste Prut. Șatena cu dimensiuni de manechin ar fi fost iubita lui Andrew Tate. Totuși nu există certitudini clare în acest sens. Georgiana Naghel este arestată alături de cei doi frați de mai bine de o lună.

Numele tinerei apare în dosarul în care frații Tate au mai multe capete de acuzare. Manechinul nu este invocat ca victimă, aceasta ar fi avut un rol important în activitatea videochatului. Georgiana, alături de Luana ar fi fost cele care supervizau activitatea tinerelor care făceau bani frumoși prin intermediul site-urilor pentru adulți.

Suspicios este faptul că Georgiana Naghel a lipsit de la ultimele audieri pentru care frații Tate și Luana Radu au fost scoși din arest. Este vorba despre momentul în care au fost analizate datele informatice care vizau activitatea fraților Tate. Surse neoficiale spun că șatena ar fi de fapt veriga „slabă” din acest context. Mai mult, fosta iubită a lui Andrew Tate ar fi fost singura dispusă să colaboreze cu anchetatorii pentru a scăpa de arest.

Alte voci sunt de părere că aceasta ar fi fost de fapt eliberată. Nu există însă dovezi clare legate de aceste ipoteze.

Oamenii legii au reușit să acceseze cu succes toate datele ce țineau de activitatea celor doi britanici. Cercul se suspecți s-ar fi extins însă pe parcursul anchetei.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.