Vulpița face în continuare mare audiență la ”Acces Direct”. Aceasta a devenit vedetă peste noapte și se pare că este foarte dorită de telespectatori. Cu toate că Antena 1 a primit mai mult reclamații cu privire la acest subiect, telnovela ”Vulpița și viorel Segaru” continuă.

Reclamă

Se pare că nivelul ratingului dictează subiectele care apar la televizor, chia dacă acestea nu respectă anumite reguli morale sau nu sunt de actualitate. În acest context, nici soțul cântăreței Andra, Măruță, nu se lasă mai prejos. Prezentatorul de la ProTv este la curent cu toate detaliile despre controversatul cuplu format din Veronica și Viorel Stegaru. Și asta nu e tot. Chiar și reprezentanții postului de teviziune concurent Antenei 1, Pro Tv, sunt la zi cu ceea ce se întâmplă între cei doi parteneri de la Vaslui. Motivele sunt variate, pot pleca de la o simplă curiozitate, poate amuzament sau chiar se dorește a se vedea cât de departe se poate merge cu promovrea penibilității.

Nu cu mult timp în urmă, Vulpița s-a lansat în industria muzicală alături de nimeni altul decât faimosul Axinte. Acest lucru i-a lăsat cu gura pe căscată nu doar pe cei de la ProTv, ci și pe oamenii din întreaga țară.

La o vreme, vehicula un zvon cum că soții Stegaru se doresc a fi ”furați” de la Antena 1, locul în care, de altfel, au aruncat audiența în aer. Nu este primul episod de acest fel, dat fiind faptul că cei doi au mai primit propuneri destul de bănoase pentru a trece la un alt post de televiziune.

Chiar și Măruță și-a exprimat o părere despre cei doi protagoniști.

„Decât asistați social la Blăgești, mai bine artiști“, a replicat acesta.

Acest fapt nu s-a materializat până în momentul de față, iar telenovela ”Vulpița și Viorel Stegaru” poate fi vizionată, în continuare, pe postul de televiziune Antena 1 la ”Acces Direct”.