Una dintre cele mai importante voci ale Mehedințiului, Olguța Berbec, a vorbit pentru prima dată despre scandalul dintre ea și Niculina Stoican. Anul trecut, artista a dat-o în judecată pe colega ei de breaslă, sub acuzația că și-ar fi însușit una dintre melodiile sale. 

Scandalul dintre interprete continuă

La mai bine de jumătate de an de când a dat-o în judecată pe Niculina Stoican pentru drepturile de autor ale unei piese, Olguța a oferit primele declarații pe această temă. Cântăreața este convinsă că Niculina i-a furat melodia.

Totodată, soția lui Remus Novac susține că îi pare rău că s-a ajuns la o astfel de situație. Aceasta a menționat că nu ar fi prima dată când Niculina și-ar fi însușit munca ei.

„Nu este niciun secret, pur și simplu este vorba despre încălcarea drepturilor de autor. Eu scriu piese, cred în ele, le scot din sufletul meu și este inacceptabil ca altcineva să-și însușească această muncă. Consider că în 2022, folclorul nu se mai culege de pe ulițele satului”, a declarat Olguța Berbec.

Artista a menționat că a fost foarte tolerantă cu cei care o întrebau de piesele sale. Vedeta chiar ar fi dăruit tinerilor cu dragă inimă melodii gratuite. Olguța a povestit că nu este un proces de răutate sau de invidie, ci pur și simplu și-a dorit să lămurească această problemă.

„Război” răsunător în muzica populară! Olguța Berbec și Niculina Stoican, dispută de proporții
Social media

De la ce a pornit totul

Neînțelegerile dintre cele două cântărețe ar fi plecat de la un simplu „report”. Directoarea Ansamblului „Maria Tănase”, respectiv Niculina Stoican, ar fi raportat una dintre piesele colegei sale de pe canalul acesteia de Youtube.

Solista, Olguța Berbec, a mărturisit că mama Niculinei este un adevărat model pentru ea. Interpreta a complimentat-o pe mama artistei și a spus despre ea că are o eleganță ce nu se regăsește la toți artiștii și are un vocabular elevat. Totodată, aceasta consideră că nu ar trebui să existe astfel de situații și neînțelegeri între colegi.