Război la ”Românii au talent”! Pandemia de coronavirus a adus numeroase schimbări în viața oamenilor de pretutindeni.

Aceste schimbări au avut repercursiuni și în ceea ce privește emisiunile de televiziune. Așa s-a întâmplat și în cazul emisiunii ”Românii au talent”. Astfel că s-au impus noi reguli în ceea ce privește această emisiune.

În timpul ediției de seara trecută, producătorii emisiunii de pe Pro Tvau adus în fașa publicului o serie din cele mai impresionante momente care au avut loc în cadrul sezonului. Acest fapt a adus atât cu sine atât aprecieri din partea fanilor, cât și păreri negative. Au fost un număr de 22 de momente, dintre care telespectatorii, printr-un vot, vor alege momentul câștigător, cel care le-au plăcut cel mai mult. Astfel că se va oferi și un premiu numit ”Premiul de originalitate” în data de 28 mai.

Ce au avut de spus fanii?

Această propunere a adus cu sine păreri negative în mediul online. Unii dintre fani și-au exprimat dorința de a vedea momente noi, ci nu în reluare. Se pare s-a declanșat un întreg scandal din această cauză. Mulți fani nu au fost de acord cu o emisiune de acest tip și au susținut faptul că emisiunea nu mai este ceea ce a fost la un moment dat. Un fan chiar a asemănat regulile emisiunii cu regulile impuse de…comunism.

”Romanii au talent dar cine alege aceste momente? Nu ar trebui alese de public? Unde mai e alegerea publicului? Ne bagati pe gat iarasi un rengle, e show sau in continuare comunism?”, a spus unul dintre fani pe rețelele de socializare.

”Poate ma înșel eu dar băiatul ăsta a fost sezonul trecut ,zic poate ma insel”, ”Astea sunt în reluare, vrem altele noi! ”, ”Da a mai fost odată”, ”În direct nu se poate???”, ”Nu sunt momente care au mai fost deja in alte ediții????”, ”Protv dar Romanii din strainatate de ce nu au voie sa voteze???”, ”Din cea ce vedem în aceastã emisiune de talente. E corect numele Românii au talent sau Strãinii au talent?”, au mai susținut alți fani ai emisiunii, condorm cancan.

Se pare că pandemia de coronavirus a adus dificultăți în derularea emisiunii ”Românii au talant„. Unii dintre fani s-au declarat nemulțumiți de redifuzarea unor momente care au avut loc deja, declanșând un întreg război în mediul online.