Răsturnare șocantă de situație în cazul dublului asasinat de la Iași. Se pare că adevăratul criminal ar fi fost identificat. SRI a intrat pe fir și sunt de părere că nu marocanul Ahmed Sami El Bourkadi ar fi cel vinovat pentru crima oribilă care a șocat toată România.

Un angajat de la SRI a dat declarații cu privire la dublul asasinat de la Iași. Potrivit unor surse apropiate din anchetă, citat de jurnaliștii de la bzi, el ar fi depus mărturie că a văzut un individ care urmărea vila din Moara de Vânt.

Răsturnare șocantă de situație în cazul dublului asasinat de la Iași. Cine ar fi, de fapt, adevăratul criminal

Se pare că individul despre care se crede că ar fi adevăratul criminal al dublului asasinat de la Iași. Cel de-al doilea potențial suspect în ceea a fost văzut la locul crimei dar ar fi plecat din zonă când a constatat că este urmărit.

„În cadrul dosarului au fost audiate zeci de persoane. Printre acestea se regăsește și un angajat al SRI. Acesta a susținut că, pe data de 9 decembrie 2021, pe aleea de acces către vila din Moara de Vânt a văzut un bărbat îmbrăcat cu o haină de culoare închisă, cu glugă prevăzută cu puf sau blană, pantaloni maro sau kaki largi”, au precizat sursele amintite.

Răsturnare șocantă de situație în cazul dublului asasinat de la Iași. Cine ar fi, de fapt, adevăratul criminal
Arhivă

Cum arată noul al dublului asasinat de la Iași

Potrivit spuselor angajatului SRI, adevăratul criminal care a săvârșit dublul asasinat de la Iași  avea o constituție robustă și trăsături care nu seamănă cu cele ale studentului canadian de origine marocană Ahmed Sami El Bourkadi.

„Martorul mai susține că a văzut un bărbat de 1,70 – 1,75 metri înălțime, îmbrăcat ca pentru schi, cu gluga în cap, iar haina îi ajungea până la genunchi”, au mai subliniat sursele.

Mai mult decât atât, sursele mai spun că același bărbat ar fi fost văzut de două ori în cursul zilei de 9 decembrie 2021, o dată la prânz, iar, a doua oară, după-amiază.