După atâtea luni în care toată lumea s-a întrebat ce s-a întâmplat cu iubitul designer, se pare că în sfârșit iese adevărul la suprafață. Moartea designer-ului Răzvan Ciobanu a fost deslușită de polițiștii care au anchetat cazul în tot acest timp.

Avocata Laura Vicol este cea care a promis că vine public și demontează tot ce se știa până acum despre data decesului lui Răzvan Ciobanu. În primul rând, acesta  nu s-a stins din viață pe 29 aprilie, așa cum se știa.

Astfel, într-o declarație pentru Antena 1, Laura Vicol mărturisește că accidentul rutier care a dus la moartea lui Răzvan Ciobanu a avut loc în Ajunul Paștelui, pe 28 aprilie!

„Răzvan nu a murit pe 29 aprilie, așa cum s-a vehiculat luni dimineață, când a fost găsit. El a murit seara, în duminica sfântă de Paști, către ora 23.00. Corpul lui a fost găsit a doua zi dimineață. A murit la ora 22.55, exact distanța parcursă între… El s-a dus glonț spre moarte”, a dezvăluit avocata.

De asemenea, în raportul final arată că Răzvan Ciobanu nu a murit din cauza drogurilor, ci din cauza unui accident vascular cerebral.