Artista a dezvăluit ce fel de legătură a avut cu renumitul milionar

În ultimele zile, numele fraților Tate a fost în prim plan în mediul online. Presa mondenă, dar și internauții au luat la tocat parcursul celor doi britanici atât legat de viața amoroasă cât și de cea profesională. Au fost aruncate în mediul online speculații legate de o posibilă aventură pe care Otilia Bilionera ar fi avut-o cu Tristan Tate. Cântăreața a răbufnit pe rețelele de socializare.

Otilia Bilionera a spus ce fel de relație a avut cu Tristan Tate

Numele artistei Otilia Bilionera apare într-un articol care scoate la iveală vedetele care au trecut prin patul fraților Tate. Artista este asociată cu Tristan, cu care ar fi avut o relație. Scoasă din minți de aceste speculații, cântăreața a ieșit la rampă să dezmintă acuzațiile care i se aduc. Otilia și-a îndemnat fanii să nu creadă toate aceste supoziții. Vedeta a ținut să specifice că a avut cu milionarul britanic strict o relație de prietenie.

De altfel, aceasta a fost surprinsă la un restaurant din Capitală la aceeași masă cu Tate și cu încă o prietenă. Otilia povestește despre acel episod că a avut loc strict ca prietena ei să realizeze un interviu cu britanicul.

În 2018 l-am cunoscut pe Tristan la o petrecere. La petrecerea aceea era și viitorul meu logodnic de atunci. Prietena mea cea mai bună lucra ca reporter la Antena 1, iar Tristan era cunoscut atunci pentru relația pe care o avea cu Bianca Drăgușanu.Prietena mea m-a rugat să ieșim la o cafea cu el, poate obține și ea un interviu. Asta a fost tot. Am ieșit la o cafea noi două cu el.„, a dezvăluit Otilia.

Andrew și Tristan Tate sunt arestați preventiv

Cei doi milionari britanici sunt acum arestați pentru 30 de zile. Mandatul lor a început la final de Decembrie, astfel că mai au de petrecut câteva zile în arest până la expirarea lui. Andrew și Tristan Tate sunt acuzați de constituirea unui grup infracțional și viol.

Împreună cu ei sunt arestate și două tinere care i-au ajutat în activitatea videochat-ului pe care îl dețineau.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.