Schimbare de situație în dosarul lui Culiță Sterp! Au ieșit la iveală informații noi despre artist și despre seara accidentului din noiembrie în Cluj. 

Reamintim că pe data de 17 noiembrie, seara, cunoscutul cântăreț Culiță Sterp a provocat un accident destul de grav în Cluj-Napoca. Ulterior, artistul a fugit de la locul accidentului. Oamenii legii l-au găsit la scurt timp într-o toaletă publică.  

Culiță Sterp a fost testat cu alcooltestul și a rezultat o concentrație de 0,41 mg/l alcool în aerul pur expirat. Ulterior, acestuia i s-au recoltat mai multe probe biologice. Rezultatul raportului toxicologic a arătat că la momentul producerii accidentului artistul consumase substanțe interzise, mai exact, marijuana. 

Culiță Sterp, mult mai băut decât se credea inițial

Acum, au apărut informații noi în dosarul acestuia. La câteva zile după accidentul provocat, polițiștii rutieri din Cluj au solicitat la INM recalcularea alcoolului în sânge. Se pare că existase suspiciuni cu privire la rezultatele inițiale, care au indicat o valoare sub limita penală. 

Aladar, se pare că în momentul producerii accidentului, Culiță Sterp ar fi avut o alcoolemie de peste 0,80 grame pe litru alcool pur în sânge, peste limita unei fapte penale. Așadar, la dosarul penal în care este cercetat artistul se va adăuga și consumul de băuturi alcoolice la volan. 

Răstunare de situație în dosarul lui Culiță Sterp! Ce s-a aflat despre accidentul produs în Cluj. Va avea probleme mari!
Sursa photo: PlayTech

Avocatul lui Culiță Sterp a declarat că vor contesta modul în care s-a recalculat alcoolemie. Momentan, Culiță Sterp se află sub control judiciar timp de 60 de zile. El nu are dreptul să părăsească România.  

Cum a reacționat artistul după accident

El a reacționat după accident printr-o filmare pe Tik Tok. Acesta și-a cerut scuze atât băiatului rănit în accident și familiei acestuia, dar și familiei lui. A spus că aceasta este cea mai importantă lecție pe care a învățat-o de la viață. 

Cu toate acestea, în ziua când s-a prezentat la instanță, artistul a prezentat o atitudine arogantă. Se pare că nu a învățat atât de multe din accidentul produs. El le-a spus unor jurnaliști că „îl calcă pe adidași”. Ulterior, în momentul în care un jurnalist l-a întrebat dacă a consumat substanțe interzise, Culiță Sterp l-a întrebat arogant: „Nevasta ta mai întreabă de mine?”. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.