Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit în 2018 și au împreună trei copii. Cu toate că fostul acționar de la Dinamo a mai avut două căsnicii eșuate, mariajul cu blondina merge ca pe roate, cei doi formând o familie în adevăratul sens al cuvântului. Atunci când și-au unit destinele, Pelinel și Borcea și-au separat bunurile. Iată de ce au făcut-o!

Valentina Pelinel a semnat contract prenupțial înainte de căsătoria cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel a rupt tăcerea și a dezvăluit abia acum, la 4 ani de la nunta cu Cristi Borcea, de ce a ales să-și separe bunurile de tatăl copiilor săi. Fostul fotomodel a surprins pe toată lumea după ce a declarat că a semnat un contract prenupţial înainte să se căsătoarească cu Cristi Borcea. Ea a explicat recent că totul s-a întâmplat pentru ca la un moment dat să nu existe discuții în familia lor pe această temă.

„Cristi este un om valoros în primul rând prin personalitatea și caracterul lui, și m-a cucerit prin felul său unic de a fi. Am știut că putem clădi multe împreună, ca o echipă, că este un partener de viață de încredere și ne-am dorit același lucru. Pe plan financiar, cu atât mai mult am avut de învățat de la cineva ca el. Și apreciez faptul că este un om de afaceri asumat și respectat.

Orice investiție vine însoțită de riscuri. Nimic nu e safe 100%. Dar și dacă nu riști, nu câștigi. Cred că cel mai important este să te adaptezi și să înveți să pierzi și să mergi înainte, indiferent de obstacol, pentru că doar așa vei ști și să câștigi”, a declarat Valentina Pelinel, pentru Viva.ro.

Totodată, Valentina Pelinel a recunoscut că viața i s-a schimbat în bine de când a devenit doamna Borcea și a rămas însărcinată.

„Într-adevăr, nimic nu se compară cu acel moment și abia atunci înțelegi cu adevărat rolul femeii lăsat de Dumnezeu pe Pământ, acela de a aduce viață. Mi-am dorit să fiu mamă și am fost binecuvântată cu trei copii minunați”, a mai spus ea.

L-a înșelat pe Cristi Boureanu cu fostul acționar de la Dinamo

Invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, Cristian Boureanu recunoaște că a iertat-o pe Valentina Pelinel, indiferent cât de mult i-a greșit. Acesta a simțit că se petrece ceva între soția sa și Cristi Borcea, iar timpul i-a demonstrat că nu s-a înșelat.

În schimb, Valentina Pelinel a declarat că Borcea i-a picat cu tronc încă de pe vremea când acesta îi era naș, din timpul mariajului cu Cristian Boureanu. Ea a recunoscut că prima oară când s-au cunoscut, vedeta nu s-a abținut și i-a sărit în brațe.

„Amândoi am sacrificat enorm ca să fim împreună și să avem o familie. Am lăsat lumea rea să-și facă o mie de scenarii. De când ne știm ne-am plăcut. A fost o chimie între noi înainte de orice, pentru ca noi vorbeam foarte mult.

Prima mea amintire râmâne de când l-am văzut prima dată. M-am dus la el și i-am sărit în brațe! Nu am să uit niciodată. Eu sunt o fire timidă, dar așa am simțit atunci să fac”, a mai afirmat Valentina Pelinel.