Adriana Iliescu a devenit mamă pentru prima dată în ianuarie 2005, atunci când a născut-o pe Eliza. Din acel moment, viața fostei profesoare s-a schimbat enorm, iar prioritatea ei principală a devenit creşterea şi îngrijirea fiicei sale. Anii au trecut, iar Eliza a început să pună întrebări referitoare la identitatea tatălui său. Iată ce răspuns i-a dat mama ei, Adriana Iliescu!

Ce i-a spus Adriana Iliescu fiicei sale când a întrebat de tatăl ei

Adriana Iliescu a intrat în Cartea recordurilor, după ce a născut la vârsta de 66 de ani. Eliza are în prezent 17 ani și s-a transformat într-o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului.

„Oglinda este nedreaptă cu femeile, însă am la fel de multă energie ca atunci când eram tânără. Mă simt de parcă aşa avea 27 de ani, iar când sunt un pic obosită, e de parcă aşa avea 37 de ani. Sunt mai sănătoasă decât femeile de două ori mai tinere decât mine.

Oamenii cred că sunt amuzanţi când mă poreclesc ‘bunicuţa’, însă eu n-am făcut-o pe Eliza ca să par mai tânără”, le mărturisea profesoara universitară de literatură română jurnaliştilor britanici de la Daily Mail, în urmă cu mulți ani.

Cum era de așteptat, Eliza Maria a început să aibă curiozități legate de tatăl ei. După mai multe întrebări ale fiicei sale, Adriana Iliescu a încercat să ‘scape’ cu un răspuns vag pe când Eliza avea 14 ani.

„M-a întrebat unde e tăticul ei. I-am spus că tati este plecat în străinătate, să lucreze. De fapt, Eliza știe că are mai multe rude, inclusiv bunici în afară. Dar o să-i spun, la un moment dat, adevărul, pentru că ea oricum va afla. I-am spus că mai târziu, când o să mai crească, o să discut cu ea și o să-i povestesc totul”, mărturisea Adriana Iliescu, în urmă cu ceva timp.

Din nefericire, Eliza nu s-a mulțumit cu răspunsurile oferite de Adriana Iliescu și a cerut din ce în ce mai multe explicații legate de tatăl ei. Se pare că mama sa i-a spus, în cele din urmă, modul în care a adus-o pe lume. Fosta profesoară i-a mărturisit Elizei că nu îl cunoaște pe tatăl său, lucru care a întristat-o enorm de mult pe adolescentă.

Eliza a lăcrimat când a aflat adevărul despre tatăl său

„Elizei i s-a explicat procedeul pas cu pas, i s-a povestit cum a evoluat în burtică, ce riscuri au existat, cum s-a născut. I s-a spus și că au existat riscuri mari.

A înțeles, asta până la partea în care i s-a explicat că nu își vă cunoaște niciodată tatăl pentru că nimeni nu știe cine este acel bărbat.

Partea aceea a fost dureroasă, Eliza a avut lacrimi în ochi și a pus un milion de întrebări, nu a fost ușor să înțeleagă.

Și pentru Adriana a fost un moment dificil, cum să îi explici copilului tău că ai apelat la o bancă de donatori, că nu știi cine este bărbatul respectiv. Eliza a fost nevoită să accepte în cele din urmă., au declarat apropiații Adrianei Iliescu, conform Cancan.ro.