Culiță Sterp și Daniela Iliescu formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Cei doi au împreună un băiețel pe nume Milan și întemeiază o frumoasă familie. Au reușit să dea sens iubirii lor în urmă cu an, când cel mic a venit pe lume, iar acum se bucură împreună de momente inedite. 

Cu toate că se pot numi niște părinți împliniți, Culiță și iubita lui își mai doresc încă un copil. Da, cei doi au recunoscut! Curiozitatea care stătea pe buzele tuturor fanilor a ieșit la iveală cu un răspuns afirmativ. Cântărețul și frumoasa blondină sunt din nou pregătiți să devină părinți.

Daniela și Culiță vor să aibă 3 copii!

Daniela și Culiță Sterp au fost recent intervievați și se pare că au lămurit un lucru de care majoritatea fanilor erau curioși. Cei doi sunt mai pregătiți ca niciodată să devină părinți pentru a doua oară. Daniela a mărturisit fără să stea pe gânduri că-și mai dorește o fetiță, însă nu este atât de sigură că va fi așa cum își dorește. Cei doi cred că vor avea din nou un băiețel.

Însă, nu doar atât. Mărturisirile celor doi nu s-au oprit aici. Se pare că focoasa blondină și celebrul solist își doresc să aibă 3 copii pentru a avea cine să le ducă numele mai departe. Obișnuiți în familii numeroase, cuplul își dorește ca Milan să mai aibă câțiva frățiori.

@video.clipuri1 #culitasterp #danielasterp #fy #2022 #videoclipuri1 #kanald #kanaldromania #teoshow #interviu ♬ original sound – video.clipuri1

Cum se descurcă Daniela fără Culiță

Toată lumea știe ce presupune viața de artist. Foarte mult timp petrecut departe de familie, de casă și foarte puțin timp petrecut în sânul lor. Așa se întâmplă și în cazul lui Culiță. Solistul nu își poate petrece prea mult timp cu familia, întrucât este nevoit să onoreze diferite evenimente. Cu toate acestea, Daniela nu se plânge.

Vedeta a declarat că și ea este genul de om căruia îi place să călătorească și să nu stea prea mult acasă. De aceea, consideră că e mult mai bine să nu stea toată ziua „bot în bot” cu iubitul ei, conform celor spuse de ea. Mai mult, tânăra a declarat că are mare noroc cu mama ei, care o ajută cu creșterea lui Milan.