Un bărbat a reușit să stârnească amuzamentul internauților, după ce a oferit un răspuns mai puțin așteptat la o întrebare banală.

Dacă domnișoarele și doamnele investesc aproape toți banii în produse cosmetice, nu același lucru se poate spune și despre un bărbat de la țară. Se pare că domnul din imaginile de mai jos a fost pus în încurcătură de o întrebare cel puțin simplă. Tema dialogului? Igiena, mai exact atunci când a cumpărat ultima dată șampon. 

Ce replică amuzantă i-a oferit bărbatul, reporterului

Liniștea unui bărbat simplu a fost „tulburată”, după ce un reporter dornic de o discuție cât mai amplă l-a abordat, pe ulițele satului. Dacă probabil vă gândeați că la mijloc a fost vorba de o întrebare complicată, nici vorba de așa ceva.

Mai exact, reporterul l-a întrebat dacă își amintește când a cumpărat ultima oară șampon. Cel mai sigur, te-ai fi așteptat să vină cu un răspuns de genul „Acum o zi sau două”, fie „Acum o săptămână”.

Bărbatul a fost extrem de sincer, căci apariția sa a fost una filmată. De aceea, acesta „nu poate da rău la televizor”. Domnul surprins în imaginile de mai jos a mărturisit că el folosește produse care combat mătreața. Ce-i drept, există șanse mari să fi fost lansat un nou produs de care oamenii să nu fi auzi încă…

Ei bine, trebuie precizat și contextul în care a avut loc discuția. Dialogul s-a bazat mai degrabă pe dorința reporterului de a afla cât de mult contează astfel de produse în igienă, având în vedere că în mediul rural lucrurile diferă destul de mult față de situația din marile orașe.

Doar că domnul din imaginile de mai jos a încercat să fie mai special. Se pare că i-a ieșit, dacă e să judecăm după reacțiile internauților.

@geo.dbr #2022 #Fy #I #❤️ #Romania #🤣🤣🤣 #goviral #foryou#foryourpage #💯 #fypシ #foryou #fyp #pentrutine #JDAirMaxMode #onlyinmycalvins #LiveForTheChallenge #SixNationsRugby #GameTok #HolidayModeActivated #handwashchallenge ♬ sunet original – George

Reporter:  Când ați cumpărat ultima oară șampon dintr-un magazin?

Bărbat: Eu cumpăram șampon din astea…ca să facă, pentru mătreață…

Share.

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.