Rareş Bogdan l-a atacat dur pe Dan Barna, după ce acesta a făcut noi presupuneri legate de alegerile locale şi de candidaţii la Primăria Capitalei. Rareș Bogdan îl taxează dur pe Dan Barna: „Să nu ajungă ca Năstase”. Rareş Bogdan a declarat cu seninătate că PNL are şi dreptul şi resursele necesare să candideze la Primăria Generală cât şi la primăriile de sectoare.

Reclamă

„Noi am spus că stăm de vorbă, dar nu ne plac aroganțele. Sfatul meu prietenesc, colegial este să mai lase aroganțele. Din politica românească cel arogant om a fost Adrian Năstase și a ajuns istorie. Eu nu-i doresc să ajungă pe urmele lui Adrian Năstase și să lase aroganțele. Decența și respectul față de combatanți este cea mai bună abordare”, este mesajul lui Rareş Bogdan, potrivit Digi24.

Reclamă

Rareș Bogdan i-a răspuns, fără milă, lui Dan Barna

„Sfatul meu pentru tânărul domn Barna este ca atunci când vorbește de Partidul Național Liberal să se uite exact la câți primari are PNL, la câte orașe codunce PNL, ce primării conduce PNL, să se uite că orașele mari ale României în frunte cu Cluj, Oradea, Timișoara, Alba, Reșița, Ploiești, Suceava, Piatra Nemț, Roman, Botoșani, Târgu Jiu. Și orașe mai mici ca Urlați, Comănești, Sinaia, Sebeș sunt conduse de primari liberali. Cred că PNL a dovedit că are în interiorul său suficiente resurse pentru a avea dreptul să pună candidați, pentru cele șase sectoare și pentru Primăria Generală a Capitalei”, a adăugat Rareş Bogdan.