Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan îl susţine pe comisarul Traian Berbeceanu pentru modul în care i-a răspuns într-un mesaj lui Carmen Dan. Rareş Bogdan a ţinut să le amintească românilor modul în care i-a răspuns Berbeceanu „blondei lui Dragnea”, pentru situaţiile fără precedent create  de aceasta în perioada în care era la conducerea Ministerului de Interne.

Reclamă

Două mesaje puternice ale comisarului Traian Berbeceanu, luate din postările sale. Ce om, domnule!!
1 – Mesaj adresat ministrului Carmen Dan: „S-a mai prăpădit un poliţist aflat în misiune, doamna Carmen Dan. De astă dată, împuşcat de un infractor recidivist, urmărit internaţional. Nu doamnă ministru, colegul nostru nu avea echipament de protecţie, nu era dotat cu vreuna dintre miile de veste antiglonţ promise în urmă cu doi ani. Nu doamnă ministru, poliţistul ucis şi colegii lui nu erau înarmaţi cu pistoalele de ultimă generaţie promise, ci cu pistoletele Carpaţi, vechi, decalibrate şi absolut neperformante. Ştim, doamna ministru, că partidul care v-a propulsat în funcţie a risipit energii şi resurse deosebite pentru amnistie, pentru graţiere, pentru reducerea limitelor prescripţiei faptelor penale. Poate că de aceea, doamnă ministru, nu v-a mai rămas timp să vă gândiţi la poliţiştii înjunghiaţi în gări şi la cei împuşcaţi în misiune, la lipsurile logistice deosebite ale celor care-şi desfăşoară activitatea în stradă.
2 – Mesaj adresat tinerilor agenți de poliție: Mergeți la sală și pe terenul de sport și munciți până la epuizare, mergeți în poligonul privat și înroșiți țeava la armă, mergeți în poligonul auto și rupeți anvelopele cu exerciții tactice, mergeți, seara târziu, în cartierele rău famate, în cluburile și crâșmele cu probleme dar îmbrăcați civil și fără să vă fâlfâiți legitimațiile. Iar în timpul care vă rămâne, puneți mana pe carte. Iar după al cincizecilea infractor prins, luați-o de la capăt după aceeași rețetă. Este doar un sfat!”, sunt mesajele lui Berbeceanu pentru Carmen Dan, citate de Rareş Bogdan.