Rareș Bogdan a recunoscut că știe cine l-a pozat pe Ludovic Orban și a specificat că premierul a fost cel care i-a spus numele acestuia.

Reclamă

Ce sfat i-a dat Rareș Bogdan, premierului Ludovic Orban

Zilele trecute o poză în care  premierul Ludovic Orban apare fumând în birou s-a viralizat pe rețelele de socializare. De la apariția acesteia, mulți s-au întrebat cine a făcut-o și a postat-o pe internet. Rareș Bogdan a declarat într-un interviu în cadrul emisiunii Adriana Nedelea LA FIX, că Ludovic Orban știe cine a făcut poza. Și chiar i-a dezvăluit numele. Dar că nu are de gând să îl facă public.

Reclamă

,,Premierul are numele respectiv, mi l-a zis şi mie. Nu sunt abilitat, nici nu vreau să…”

De asemenea, europarlamentarul a spus că nu crede că poza a fost făcută pentru a face rău, ci mai degrabă acea persoană a făcut-o pentru a se lăuda.

,,Cred că, în tipicul românesc specific naţiei ăsteia, mai special în zona Dunăreană, este să se laude. Eu cred că l-o fi prins la vreo prietenă, vreo iubită. „Uite, domnule, unde sunt eu”. Aşa cred că a făcut-o şi de acolo a ajuns în spaţiul public. Dar nu sunt investigator”, a spus Rareș Bogdan.

Mai mult decât atât europarlamentarul a spus că l-a sfătuit pe premier să nu mai  să nu permită accesul cu telefonul mobil în biroul său.

,,I-am spus… Așa cum la Cotroceni nu intri cu telefonul, nici la tine nu trebuie să lași pe nimeni să intre cu telefonul”, a mai adăugat acesta.

În cadrul aceluiași interviu, Rareș Bogdan a transmis un mesaj și pentru cei din PSD, care l-au atacat pe premier pentru că  a fumat în birou, încălcând legea.

,,Noi nu furăm, noi fumăm”, a spus europarlamentarul.

Mai mult decât atât, el a dat asigurări că PNL-ul va câștiga alegerile. Chiar dacă situația actuală a cauzat Partidului Național Liberal o  scădere în sondaje.