Rareș Bogdan, europarlamentar PNL, a fost ținta unor critici dure în ultimele zile, după ce a făcut turul unei piețe cu președintele partidului, Nicolae Ciucă.

Cei doi au cumpărat mai multe legume și fructe, însă altceva a atras atenția oamenilor: politicianul avea la mână un ceas de lux, în valoare de sute de mii de euro.

Rareș Bogdan, prins cu Rolexul la vedere când cumpăra pătrunjel

Rareș Bogdan și Nicolae Ciucă au ajuns la finalul săptămânii trecute în Șimleu Silvaniei, unde au făcut o vizită și în piață, printre oamenii de rând.

Cei doi lideri ai Partidului Național Liberat s-au plimbat printre tarabe, au vorbit cu oamenii, iar la final nu au plecat nici cu mâna goală. Au cumpărat mai multe legume, iar momentul a fost imortalizat de jurnaliștii care-i însoțeau.

Doar că în momentul în care au achiziționat produsele, un detaliu a atras toate privirile. La mâna lui Rareș Bogdan a fost zărit un ceas de lux marca Rolex, pe care nu oricine și-l permite.

Europarlamentarul a fost criticat pentru accesoriul pe care-l purta, mai ales că acesta a fost considerat inadecvat locului în care se afla.

La toate acestea, politicianul a venit și cu o explicație. Rareș Bogdan se apără și spune că este pasionat de ceasuri, iar Rolexul nu ar fi singura asemenea piesă din colecția sa.

Mai mult, acesta susține că are posibilitatea materială necesară să-și permită astfel de obiecte scumpe. Banii ar fi, spune el, din perioada în care lucra în presă pentru postul de televiziune Realitatea.

Eu sunt un om asumat, de asta îmi permit să port şi ceasuri de care vreau eu şi costumele, eu nu mă duc în salopetă şi nu-mi pun ceas Pobeda să fie fericiţi socialiştii lui Ciolacu, port ce vreau eu şi cum vreau eu, pentru că am lucrat în mediul privat şi pentru că îmi permit să fac asta., a declarat politicianul.

Prețul ceasului, conform informațiilor disponibile în spațiul public, ar fi de 30.000 de euro.