Raoul a încălcat legea, iar pedeapsa nu este deloc una ușoară.

Raoul este cunoscut pentru aparițiile lui pe scenă alături de Mirabela Dauer. Cei doi au cântat ani la rând împreună, iar fanii îi știau în această formulă. De-a lungul timpului, Raoul a mai cochetat cu muzica și individual și i-a ieșit destul de bine. Anul trecut, artistul a primit încă o confirmare din partea Primăriei Capitalei că este un nume reprezentativ pentru scena românească.

Raoul, sancțiune usturătoare din partea Judecătoriei Cluj-Napoca

Raoul, pe numele său real Rareș Borlea a gafat-o de data asta, iar autoritățile nu au fost deloc blânde cu el. Artistul s-a urcat la volan și a fost prins în trafic, în ciuda faptului că nu avea permis. Acesta îi fusese suspendat cu mult timp în urmă, dar se pare că Raoul a decis să ignore asta. Din păcate pentru el, autoritățile au fost vigilente și l-au prins în fapt. Pe numele lui s-a deschis dosar, iar pedeapsa dată de instanță este destul de usturătoare. Raoul va trebuie să execute doi ani cu suspendare, la care se adaugă și patru luni de muncă în folosul comunității.

Inițial, Raoul a fost la un pas de a primi aceeași pedeapsă, dar cu executare, având în vedere că nu se afla la prima abatere. Din fericire pentru el, Judecătoria Cluj-Napoca a decis să îi ofere varianta mai blândă a sancțiunii.

”Respinge ca nefondat apelul promovat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca împotriva sentinţei penale nr. 430 din 22.06.2020 a Judecătoriei Cluj-Napoca. Cheltuielile judiciare suportate de stat în apel rămân în sarcina acestuia. Definitivă.”, arată portaljust.ro citat de CanCan. 

Raoul a fost prins pe picior greșit. Colegul de scenă al Mirabelei Dauer este condamnat la doi ani de închisoaresursa foto: CanCan

Artistul nu este la prima abatere de acest gen

În urmă cu un an, Raoul trecea prin aceeași situația ca și acum. Atunci, acesta a primit un an și șase luni cu suspendare, dar și obligativitatea plății unei amenzi de 20.000 de lei. Artistul a recunoscut de fiecare dată greșeală și a dat dreptate autorităților.

„Am avut permisul suspendat, iar eu, recunosc, am continuat să conduc. Când mă oprea poliţia, explicam că nu am permisul la mine, iar ei, fiindcă mă recunoşteau, mă lăsau să plec. Însă, când ajungeau la bază şi mă verificau, constatau că aveam permisul suspendat. Aşa că îmi făceau dosar penal, iar eu nici măcar nu ştiam. Mai mult, toate citaţiile erau transmise la o adresă la care eu nu mai locuiesc de ani de zile. Avocatul meu a făcut muncă de detectiv, ca să găsească toate dosarele penale pe care le aveam, fiindcă eu nu fusesem anunţat de existenţa lor. Am făcut şi muncă în folosul comunităţii, am plătit şi amenzi de zeci de mii de lei. După condamnare, am permisul anulat, aşa că trebuie să dau din nou examen pentru obţinerea lui.” a declarat mai demult Raoul pentru SpyNews.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.