Randi nu vorbește prea des despre viața sa privată, dar și atunci când o face reușește să lase mască pe toată lumea. Deși nu le-a dat impresia admiratorilor săi că este genul de bărbat care are în plan să se așeze la casa lui sau să aibă copii, se pare că s-a gândit serios la acest lucru și știe destul de bine ce își dorește să facă în viitor. Cântărețul a reușit de fiecare dată să facă tot ceea ce și-a pus în gând și, cel mai probabil, așa vor sta lucrurile și de data aceasta.

„Când crești, înveți să alegi cu mintea”

Îndrăgitul artist crede că este deja destul de matur, încât să se gândească din ce în ce mai tare la întemeierea unei familii la care visa încă din tinerețe. Randi crede că în momentul în care începi să crești, începi să faci alegerile cu mintea, nu cu inima. Așa face și el acum. Crede că a venit vremea să se așeze la casa lui, dar nu se grăbește și nu se concentrează numai pe asta, pentru că are mult mai multe planuri.

În primul rând, artistul crede că toate vin la momentul potrivit și are nevoie, în primul rând, de o persoană potrivită alături de el, pentru a-și duce la bun sfârșit ideile. Artistul a mai povestit și că femeia de lângă el trebuie să aibă o serie de calități. Ea ar trebui să fie frumoasă, înțelegătoare și nu în ultimul rând, o femeie simplă care să îl iubească așa cum este.

Randi are planuri serioase de viitor: "Trebuie să fii și pregătit și să ai și cu cine"

 

„Îmi doream mai mult pe la 23-24 de ani, acum m-am mai calmat. Îmi doresc, dar nu cu disperare, e o dorință, dar mă focusez pe alte planuri. Trebuie să fii și pregătit și să ai și cu cine. E greu în zilele noastre să ai o relație sinceră și profundă. Când crești, înveți să alegi cu mintea, mai rațional. Vreau ca femeia de lângă mine să arate bine, să fie înțelegătoare, deșteaptă, simplă, lucrurile astea contează cu adevărat. Înainte eram o fire mult mai introvertită, după am devenit mai nebun, pe la 29 de ani. Eu nu am fost obișnuit să mă exteriorizez. Dacă ești echilibrat și puternic, e greu să mai fii impresionat”, a declarat Randi.