După o perioadă grea, cei doi și-au creștinat micuțul.

Ramona Păuleanu și Adrian Cuculis sunt în culmea fericii după ce și-au botezat fiul. După ce micuțul și-a mai revenit, cei doi au decis să îl creștineze chiar în ziua în care a împlinit un an. 

Adrian Cuculis, despre fiul său: El realmente a înviat din morți

Cei doi și-au botezat fiul după ce a stat luni bune internat la Terapie Intensivă. Adrian Cuculis este tare mândru că fiul său a supraviețuit în condițiile în care la scurt timp după naștere. Medicii nu i-au dat șanse și au fost extrem de rezervați în privința sa.

Sora geamănă a micuțului a împlinit și ea un an ieri, dar aceasta a fost botezată în urmă cu câteva luni. După o perioadă de suferință în care s-a luptat pentru ca micuțul să supraviețuiască, avocatul se poate declara un bărbat împlinit.

Ramona Păuleanu și Adrian Cuculis și-au botezat fiul
Instagram

„Povestea lui Luca este povestea mai multor copilași. A luat acea infecție din spital. Foarte mulți dintre „colegii” lui din spital, nu au mai plecat acasă. Noi în mod miraculos am reușit să îl luăm acasă.

Să știe toată lumea că el este foarte puternic. El a avut probleme cu plămânii. Astăzi i-am sărbătorit botezul și ziua de naștere, pentru că amândoi gemenii au împlinit un an.

Nașul lui a venit pe ultima sută de metri, a avut o idee foarte bună (n.r. cu numele de Lazăr), pentru că el realmente a înviat din morți”, a povestit avocatul Adrian Cuculis, pentru Antena 3.

Petrecerea a avut loc pe malul lacului Snagov, iar părinții au fost extrem de fericiți pentru că micuțul a fost botezat. Cei doi au ales un nume special pentru fiul lor și anume Luca Lazăr. Cel de-al doilea prenume a fost sugerat chiar de nașul celui mic. Fiul celor doi s-a infectat cu un virus periculos luat din spital, iar de acolo a urmat o serie întreagă de probleme.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.