Ramona Păuleanu își dorește să petreacă cât mai mult timp cu gemenii. De aceea a hotărât într-o zi să îi ducă pe cei mici într-un parc. Ceea ce părea o plimbare obișnuită și relaxantă s-a transformat într-o situație deloc plăcută.

Vedeta era la un pas să fie jefuită de un bărbat

Recent, știrista a povestit un episod în care era la un pas să fie făcută la buzunare, așa cum susține aceasta. Ramona Păuleanu a povestit că într-o zi s-a îndreptat spre un parc din Capitală cu gemenii. Pe lângă faptul că i-a fost destul de greu să ajungă în parc cu căruciorul, a mai avut parte și de o situație neplăcută. Atunci a observat că un bărbat o urmărește și că intenția sa era de a fura. Revolta vedetei vine din faptul că această întâmplare a avut loc într-o zonă centrală din București. Vedeta a mărturisit că nu se poate întâmpla așa ceva în toiul zilei. Ramona Păuleanu a precizat că bărbatul a încercat să o jefuiască atunci când s-a asigurat că nu era cineva mai apropiere.

,,Râdem, glumim, dar dincolo de faptul că nu știu cine m-a pus sa încerc să ajung pe jos, cu căruciorul, la un parc aflat la vreo 30 de minute distanță de casa noastră și a fost îngrozitor pe străzile noastre, un nenorocit a încercat să mă facă la buzunare, ziua în amiaza mare, pe strada Eminescu.

Mergea foarte aproape de mine și mi-a atras atenția, ca mai apoi, când m-am întors încă o dată, să îl găsesc aplecat în fața, în ceafa mea, cu mâinile depărtate și ușor aplecat, cât sa ajungă la buzunarele hainei.

M-a speriat îngrozitor, iar el s-a prefăcut ca nu s-a întâmplat nimic și, vezi-Doamne, se mira ca m-am speriat degeaba.

Repet. Ziua în amiaza mare, în centrul Bucureștiului, când nu era mai nimeni pe drum.

Ce tupeu pe borfașii ăștia”, a scris Ramona Păuleanu pe Facebook.