Ramona Olaru este pusă pe fapte mari anul acesta. Așa cum știu toți fanii ei, blondina are o relație frumoasă cu Cătălin Cazacu. Deși s-a spus că sunt la un pas de a se despărți, se pare că cei doi se iubesc mai mult ca niciodată și nici nu exclud posibilitatea de a face pasul cel mare în viitorul apropiat.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu nu se mai ascund de câteva luni bune de ochii curioșilor. Cei doi se cunosc de mai bine de trei ani, perioadă în care au ales să fie doar amici. După ce au interacționat atât de bine ca și amici, Ramona și Cătălin au decis să își acorde o șansă ca și iubiți.

Asistenta de la „Super Neatza cu Răzvan și Dani” și sportivul rezonează de minune și se completează extraordinar de bine. Ramona Olaru a trecut printr-un divorț și o despărțire cu năbădăi, așa că nu se grăbește să se căsătorească cu iubitul ei. La polul opus, Cătălin este mai decis ca niciodată să facă pasul cel mare alături de blondină.

Ramona Olaru nu se grăbește să îmbrace rochia de mireasă

Din păcate, Ramona Olaru va fi nevoită să își aleagă cu atenție nașii. Se pare că nici Răzvan și nici Dani nu vor să o însoțească la altar. Răzvan a motivat alegerea prin simplul fapt că nici el nu este căsătorit cu Daliana, dar Dani a avut o explicație mult mai rațională.

Dani Oțil, soțul Gabrielei Prisăcariu nu vrea să fie nașul Ramonei pentru că nu vrea ca finanțele lui să aibă de suferit. Evident, într-o notă umoristică, prezentatorul a explicat că nu ar fi profitabil să înapoieze către Ramona Olaru darul pe care aceasta l-a dat la nunta lui cu Gabriela.

„Eu, din principiu, nu vreau să fiu naş. Mă costă bani. Şi nici nu vreau să îi dau înapoi Ramonei ce a lăsat la nunta mea atât de repede. Mi se pare economic ineficient. Deci, sunt total exclus din această poveste.”, a declarat Dani Oțil pentru tvmania.ro.

„Dacă este vorba despre nuntă, singurul cu acte în regulă este Dani. Eu rămân, momentan, pe botezuri și cumetrii.”, a declarat Răzvan Simion.