Cazacu știe că partenera lui este o mare iubitoare de animale.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru se antrenează de pe acum pentru momentul în care vor deveni părinți. Deși mai este destul de mult până atunci, sportivul s-a gândit să condimenteze situația deja existentă. De parcă nu erau de ajuns două pisici, Cazacu a mai adus un membru în familie.

Ramona Olaru și-a început weekendul cu dreptul. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” nu a avut timp să se relaxeze, căci un nou animălut a avut nevoie de toată atenția ei. În mediul online, toți fanii blondinei știu că aceasta este topită după cele două pisici ale sale. Acum, aceasta este nevoită să iubească și pe cel mai mare dușman al blănoaselor ei.

Cătălin Cazacu a vrut să fie un iubit spontan și și-a surprins partenera cu un cadou special. Sportivul știe că Ramona își poate permite orice din punct de vedere material, așa că a schimbat registrul. De data asta, Cazacu a adus acasă un hamster. Asistenta TV a crezut că este o glumă, dar s-a acomodat destul de repede cu animăluțul.

 

Ramona Olaru, surprinsă de Cătălin Cazacu. Ce animal de companie a adus sportivul acasă
Instagram

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu par de nedespărțit

Tot Cătălin Cazacu i-a luat Ramonei și cel mai recentă pisică, pe Pufu. Vedeta spunea mereu că își dorește încă o pisică, dar nu a mai apucat să și-o ia singură. Sportivul a fost foarte atent la dorințele iubitei sale și s-a mobilizat exemplar. Ramona a declarat de multe ori că iubitul ei acordă o foarte mare atenție detaliilor și că este extrem de grijuliu cu ea.

La rândul lui, Cătălin Cazacu a spus de nenumărate ori că asistenta TV l-a schimbat în bine și că nu are de gând să o lase să scape. Sportivul pare foarte decis să o ceară de soție pe Ramona și, mai în glumă, mai în serios, vrea să aibă și un copil cu ea. Momentan, Ramona nu se grăbește să ia astfel de decizii.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.