Ramona Olaru și Cuza s-au despărțit! Aceasta este vestea care a zguduti showbizul românesc. Păreau unul dintre cele mai solide cupluri de la noi și le stătea extrem de bine împreună. Se pare, însă, că nu a fost să fie nici de data asta. Încă de zilele trecute păreau că lucrurile s-au răcit între ei, pentru că nu mai postaseră nimic împreună pe Instagram. Acest lucru le-a atras repede atenția fanilor, pentru că erau de nedespărțit.

Reclamă

Ce a dat-o de gol pe Ramona Olaru?

Ramona Olaru, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani, a șocat pe toată lumea zilele trecute. Vedeta a postat pe contul ei Instagram faptul că s-a despărțit de iubitul ei, Cuza de la Noaptea Târziu. Câteva zile mai târziu, tot ei păreau mai fericiți ca niciodată, au ieșit împreună și s-au pozat împreună; semn că problemele lor se rezolvaseră deja. Dar…nu a fost deloc așa.

Dacă ar fi să ținem de cont de ultimele lucruri care s-au întâmplat între cei doi, nu ar mai fi loc de împăcare. Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea Târziu au rupt orice fel de legătură. În plus, nici măcar nu se mai urmăresc pe Instagram, acolo unde postau mereu Instastory-uri, pentru a-i ține pe fani la curent. Mai mult de atât, Ramona a făcut recent o postare prin care se pare că își anunță urmăritorii că de data asta relația lor s-a terminat pe bune.

Fanii nu știu ce să mai creadă, mai ales că și după ultima despărțire s-au împăcat. Și nu doar atât…s-au comportat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat între ei. Pare diferit acum. Ramona nu doar că nu vrea să mai audă de Cuza, dar a și postat ceva ce dă de înțeles că nu ales bine. Pare că regretă deciziile pe care le-a luat, dar nimeni nu știe de ce Ramona Olaru și Cuza s-au despărțit.

”Am făcut o pasiune pentru ”bărbații” de nimic și o viață plictisitoare”, a spus asistenta TV pe InstaStory.