Ramona Olaru nu ia pauză nici în weekend. Frumoasa asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani” continuă emisiunea și duminica. Alături de Florin Ristei, Cătălin Rizea, Diana Munteanu și Ilona Brezoianu, Ramona prezintă „Super Neatza de Weeknd”. Echipei s-a alăturat și Cuza, fostul iubit al asistentei, iar tensiunile sunt, din când în când, prezente.

Ramona Olaru crede în zodii

Ramona Olaru a declarat de multe ori că se ghidează după astre. De când este prietenă cu Bianca Nuțu, horoscopista de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, Ramona este la curent cu influența zodiilor. Iubita lui Cazacu a ținut să sublinieze asta și în această dimineață când a aruncat cu săgeți către Cuza.

În platoul de la „Super Neazta de Weekend” a fost prezentă o crescătoare de câini de rasă, iar Ilona și Ramona Olaru s-au îndrăgostit de un pui de Cocker Spaniel Englez. Cuza, spre amuzamentul tuturor, a întrebat dacă un câine poate rezona mai bine cu stăpânul în funcție de zodie.

Cum Ilona avea în brațe un pui născut în luna septembrie, Cuza a simțit nevoia să precizeze că actrița are nevoie de o Fecioară în viața ei. Asistenta de la „Super Neatza de Weekend nu s-a putut abține și l-a contrazis imediat pe fostul ei partener care este zodia Fercioară

„Crede-mă, Ilona, n-ai nevoie de o Fecioară în viața ta. Ai nevoie de un animal de companie.”, a completat Ramona Olaru.

Ramona Olaru și Cuza, înțepături la „Super Neatza de Weekend”. „Crede-mă, n-ai nevoie de o Fecioară în viața ta!”
VoxBiz

De ce n-a mai mers relația dintre Cuza și asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani”?

Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” nu a dus niciodată lipsă de propuneri din parte bărbaților. Spre uimirea tuturor, Ramona Olaru este foarte rațională atunci când vine vorba de relații. Chiar dacă este împreună cu Cătălin Cazaru, lumea încă o mai întreabă de Cuza. Cei doi au avut o dragoste cu năbădăi despre care Ramona Olaru a povestit alături de Andrei Ungureanu în podcast-ul acestuia de pe Youtube.

Au fost și momente minunate, dar au fost și multe nelalocul lor. N-am fost, sub nicio formă, pe aceeași lungime de undă. Fiecare a venit cu un bagaj de probleme mult prea mari, din copilărie, din orice.

El era genul care avea nevoie de foarte multă atenție, de foarte multă protecție, ca și o mamă. Eu, la rândul meu, eram genul care să dau mult și poate dădeam prea mult. Atunci nu-i mai convenea, poate că nu se mai simțea bărbat. Mie nu-mi convenea că nu făcea cum voiam eu. Am ajuns să ne dăm cap în cap, la propriu. Ne certam foarte rău.”, a recunoscut Ramona Olaru.