Luna trecută, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au avut prima apariție oficială în calitate de cuplu.

Cei doi îndrăgostiți au fost luna trecută la avanpremiera filmului „Dune”. Luna aceasta, mai exact astăzi, Ramona Olaru a ales să publice o fotografie intimă cu cei doi. Ramona și Cătălin nu se mai ascund de nimeni și formează un cuplu foarte frumos.

Fanii sunt în extaz după vederea pozei!

Ramona Olaru pe care o știm cu toții și din emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani”, și fostul „vultur” Cătălin Cazacu, au scos din minți fanii. După postarea pozei, au urmat sute de comentarii care mai de care mai siropoase. Fanii își exprimă bucuria de a-i vedea pe cei doi împreună și spun despre Ramona și Cătălin că formează cel mai frumos cuplu.

Pesemne că nu mai au rețineri unul față de altul, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au lăsat inhibițiile și s-au pozat într-o ipostază incendiară. Blondina, acoperită doar cu un prosop de baie, în fața oglinzii, iar iubițelul, cu mâna pe pieptul și pe talia ei.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, fotografie din intimitate. Unde a atins-o fostul „vultur” de noapte pe focoasa de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. FOTO
Instagram

Acum o lună de zile cei doi și-au făcut pentru prima dată apariția ca și cuplu. Au ales să își oficializeze relația la avanpremiera filmului „Dune”. În acea seară, Cazacu a recunoscut că este împreună cu Ramona Olteanu. A declarat că formează un cuplu chiar înainte de a fi întrebat, probabil anticipând întrebările oamenilor din jurul său.

„Fiecare om din viața mea are parte de o iubire specială”

„Nu prea îmi place să mai vorbesc despre relaţiile mele, însă suntem de câteva luni împreună. Timpul meu este din păcate prea puţin, mi-ar plăcea să am 36 de ore pe zi. Din această cauză trebuie să renunţ la proiecte care mi-s dragi. Îmi fac mereu timp pentru mine, iar acum sunt la film cu iubita, la avanpremiera «Dune». Cel mai important lucru pentru mine sunt eu şi oamenii pe care îi iubesc.

Îmi iubesc familia. Fiecare om din viaţa mea are parte de o iubire specială. În ultima vreme sunt doar cu o anumită persoană. Înseamnă că iubesc cu adevărat dacă mă vezi cu aceeaşi persoană. Cel mai de preţ lucru pe care îl am eu în viaţa asta este timpul, şi dacă îi dedic timpul meu înseamnă că este o persoană importantă. Nu-mi fac planuri, dar sper să mă întorc în Zanzibar şi de data asta mă întorc cu cineva special”, a mărturisit Cătălin Cazacu pentru Click.ro.