Când se închid camerele de filmat, Ramona Olaru este o altă persoană. Fosta iubita a lui Cuza se comportă altfel în realitate, iar recent și-a dat masca jos și a vorbit sincer despre ea. Multă lume și-a creat, cel mai probabil, o impresie greșită despre frumoasa vedetă. Astfel ea a vrut să lămurească puțin situația și a simțit nevoia să spună tot ce a avut pe suflet.

A răsărit soarele și pe strada vedetei

Asistenta de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” nu a trecut tocmai prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Ramona Olaru a suportat o despărțire, care a afectat-o enorm. Chiar dacă nu a lăsat să se vadă mereu, faptul că vloggerul Cuza nu mai era lângă ea, a făcut-o să sufere enorm. Știm asta pentru că a fost dată de gol de mesajele subtile pe care le posta pe Instagram despre el.

„Nu te poate învăța cineva cum să fii un om optimist, cum să vezi doar binele în toate situațiile, cum să treci cu ușurință peste niște lucruri. În primul rând, nimeni nu știe prin ce trece cineva în viața lui privată, ce se vede aici pe Internet e o parte foarte foarte foarte mică și foarte neînsemnată. Sunt mult mai multe greutăți pe care le avem în viașa personală, fie că suntem persoane publice, fie suntem niște oameni normali.”, a spus Ramona Olaru.

După toate clipele de coșmar prin care a fost nevoită să treacă, a răsărit soarele și pe strada Ramonei Olaru. Asta deoarece vedeta și vloggerul de la ”Noaptea Târziu” s-au împăcat. Aceștia nu au dat prea multe detalii despre asta, dar au fost surprinși de paparazzi împreună. Cei doi păreau mai fericiți ca oricând și au luat masa în oraș, într-un restaurant de fițe din Capitală. Aici ei au sărbătorit faptul că formează din nou un cuplu așa cum se cuvine.

Ramona Olaru și-a dat masca jos! Vedeta, dezvăluiri emoționante pe Internet: „Nu sunt tot timpul așa”

Ramona Olaru, moment de sinceritate pe Instagram

Asistenta TV obișnuiește să le arate oamenilor doar ceea ce vrea ea să se vadă. Ceea ce înseamnă că nu este mereu sinceră cu ei. De data aceasta însă, iubita lui Cuza a decis să dea cărțile pe față și le-a vorbit fanilor despre cum a reușit să treacă peste momentele grele și cum și-a regăsit fericirea.

„Eu cred că de voie de nevoie de-a lungul anilor mi-am dat seama că dacă nu sunt eu optimistă și nu văd eu lucrurile în bine pentru mine, nimeni nu o să facă nimic pentru mine. Ca să fii fericit cred că de tine depinde. Și dacă vă întrebați dacă eu sunt așa, să știți că nu sunt mereu așa. Și eu am momentele mele joase, și eu plâng destul de des, dar și din fiecare lucru rău pe care l-am trăit și fiecare persoană nepotrivită pentru mine am înțeles, de fapt, că toate lucrurile astea mă pregătesc pentru ceva mai bun.”, a mai adăugat vedeta.