Ramona Olaru este, fără doar și poate, una dintre cele mai sexy prezențe din showbizul autohton.

De mai bine de patru ani de zile, aceasta face parte din familia de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, format care i-a adus o mulțime de beneficii profesionale, dar și personale.

Ramona Olaru este una dintre vedetele care nu se ferește nicio secundă din a se prezenta în fața fanilor așa cum este ea, sinceră și naturală. De-a lungul timpului, aceasta a fost curatată de mulți bărbați celebri, dar se pare că blondina de la „Neatza cu Răzvan și Dani” nu este chiar atât de ușor de convins.

Cele mai sonore relații ale sale au fost cele cu Cuza și Cătălin Cazacu. Deși toată lumea se aștepta să rămână împreună cu membrul de la Noaptea Târziu, se pare că Ramona nu a fost prea statornică în acea relație. Apoi, a urmat idila cu Cătălin Cazacu care, deși nu a fost una prea lungă, a fost destul de intensă.

Ramona Olaru s-a făcut de râs la mare, în fața tuturor. „Fostul mă forța să bem”

Ramona Olaru nu are limită la distracție

Cei doi dădeau semne că se potrivesc, mai ales că aveau multe pasiuni în comun, iar una dintre ele era distracția și mersul în club. Aproape că nu era sezon în care Ramona și Cătălin să nu frecventeze cluburile de fiță de la malul mării.

Cei care o urmăresc pe blondină sigur au aflat că aceasta adoră să se distreze și, de ce nu, să consume ceva alcool pentru a se simți și mai bine. Doar că, la un moment dat, din cauza alcoolului, aceasta a fost la un pas de a se face de râs la mare. Ramona a vomat fix în fața barului și a fost nevoită să stea cu voma în mână până a ajuns la baie.

„Mi-a fost rău de la tequila și n-am mai avut timp să ajung la baie. Ca să nu mă vadă oamenii am vomitat în mână, la bar, la Loft. Eu beau tequila și sting cu gin. Eram cu fostul, nu fostul (n.r. Cuza). Eram cu mortul din dotare. Mortul o forța mereu <<Hai să mai bem!>>. Mortul bea.”