Ramona Olaru a urcat pe scenă și a aruncat cu „săgeți” în cele mai cunoscute vedete.

Ramona Olaru este renumită pentru glumele pe care le are mereu la ea, dar și pentru simțul umorului. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” emană energie pozitivă pentru tot unde apare și nu este de mirare că audiența crește acolo unde este ea prezentă.

Ramona Olaru este foarte jovială și știe cum să privească mereu partea plină a paharului. Viața ei nu a fost deloc lipsită de griji și, tocmai de aceea, a învățat să zâmbească, indiferent de situație. Nu trece o zi fără ca blondina să nu glumească, iar la emisiunea în care este asistentă, deja s-a ales și cu rubrica „vorba de la ora 8”.

Ramona i-a convins pe cei de la Antena 1 că poate multe, așa că, de-a lungul timpului, a mai bifat și alte proiecte. Asistenta le-a primit pe toate cu brațele deschise și a făcut față cu brio oricărei provocări. În iarnă, aceasta a intrat în pielea personajului Mița Biciclista pentru o emisiune difuzată de 1 Decembrie.

Ramona Olaru, roast la adresa Anamariei Prodan. Cuvintele care i-au lăsat pe toți cu gura căscată
Instagram

Ramona Olaru, glume de nota 10

Ramona a urcat pe scenă încrezătoare, iar replicile ei din roast au primit ropote de aplauze. Cum atunci întreaga atenție era canalizată asupra cuplului Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf, blondina a „profitat” de situație și a reușit să facă o glumă pe această temă.

„Anamaria Prodan spune că Reghecampf n-ar fi ajuns niciodată antrenor mare dacă nu era ea soția lui. Deși, judecând după cât de mare antrenor este, se pare că n-au fost niciodată împreună”, a spus Ramona Olaru.

Evident, totul a fost spus într-o notă umoristică, fără nici cea mai mică intenție de a supăra protagoniștii. Cei prezenți în sală au apreciat foarte mult momentul Ramonei și, drept dovadă, a devenit imediat viral. Ramona Olaru a avut o apariție de senzație și nu doar că a venit pregătită cu textul, ci și costumația a fost pe măsură.

@momentedeinspiratie #momentedeinspiratie #ramonaolaru ♬ sunet original – Momente de Inspirație

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.