Ramona Olaru nu a avut o copilărie fericită.

Ramona Olaru este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi. Relația ei cu Cătălin Cazacu ține primele pagini ale tablourilor. Cu toate că acum are tot ce își dorește, copilăria sa nu a fost deloc una fericită, având multe lipsuri. 
 

Ramona Olaru este simpatică asistentă de la „Neatza” care îi întâmpină pe telespectatori cu zâmbetul pe buze. Deși este o fire carismatică și mereu pusă pe glume, ea a trăit o adevărată dramă în timpul copilăriei.

Cât timp a locuit cu părinții, a avut parte de multe lipsuri, neavând nici încălțăminte necesară pentru a merge la școală. Aceasta mărturisește acele momentele emoționată, punându-și umbra asupra ei. Amintirile nu sunt plăcute, mai ales că a trăit astfel. În prezent, este și drama multor copii din satele românești.

CITEȘTE ȘI: Cătălin Cazacu și Ramona Olaru s-au hotărât! Cei doi își vor uni destinele. Când are loc marele eveniment

Vedeta își amintește că părinții nu aveau bani să o trimită pe sora ei pe liceu în fiecare săptămână, iar ea a fost nevoită să muncească. Ramona Olaru avea numai 12 ani când a mers la cules de porumbi pentru a câștiga o sumă modică. În acest fel, și-a ajutat părinții să iasă din acest impas, iar sora ei se putea duce la școală. 
@amb59q #foryou #fyp #fypシ #ramonaolaru #5pasidebine #misiuneatiktok ♬ La Vie Ne – Bilal-Music&Kaysar-上海

„Aveam 12 ani, iar sora mea era la liceu, în clasa a IX-a sau a X-lea și părinții nu aveau bani suficienți să o trimită la școală în fiecare săptămână. Atunci nu aveau bani deloc, iar eu m-am dus două sau trei zile la muncă, la cules de porumbi cu ziua să fac 20 sau 40 de lei să îi dau să se ducă la școală. 

Ramona Olaru a avut o copilărie grea

Ramona Olaru a cunoscut de mică ce înseamnă viața dură. Aceasta a fost nevoită să muncească la câmp pentru a a-și ajuta familia. Totodată nici în timpul școlii nu era mai bine, fiindcă îi folosea sandalele surorii sale și îi erau mici. Drumul era greu, mergând șapte kilometri zilnic pentru a ajunge la ore.

„Să o luăm cu începutul! M-am născut în județul Prahova, Vălenii de Munte, şi mai apoi ai mei s-au mutat într-o fermă din județul Călărași. Acolo unde am crescut şi, da, acolo am avut copilăria aia grea de mers la sapă, de jucat desculţă în noroi, de mers la cules de porumb cu ziua, de mâncat legume direct din grădină.

Atunci mi se părea normal. Acum mi se pare că erau un pic cam mult pentru un copil acele munci… Mereu, întorsul în astfel de amintiri mă face să plâng, şi nu ştiu de ce… Aşa că mă opresc aici cu răspunsul la întrebarea asta, că nu e bine să plângi vara!”, spunea Ramona Olaru pentru revista VIVA!.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.