Reclamă
Reclamă

Ramona Olaru, asistenta de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, a făcut noi dezvăluiri despre una dintre cele mai importante etape din viața ei – sarcina. Într-un interviu recent, ea a vorbit deschis despre sentimentele, planurile și convingerile sale legate de venirea pe lume a unui copil. Cu o strălucire în ochi și un optimism contagios, Ramona Olaru a împărtășit detalii prețioase despre evenimentul mult așteptat.

Nu mai este un secret faptul că Ramona Olaru radiază de fericire de când iubește din nou. După o perioadă dificilă din viața sa, ea și-a găsit noul iubit și se simte mai bine ca niciodată. Însoțită de această fericire, Ramona Olaru și-a dezvăluit dorința de a deveni mamă. Cu planuri mari de viitor alături de partenerul său, blondina a mărturisit că este nerăbdătoare să trăiască acest moment special în viața ei.

Declarații despre sarcină

Cu puțin timp în urmă, Ramona Olaru a făcut o serie de declarații despre sarcină într-un interviu pentru o emisiune de tip podcast. Ea și-a împărtășit gândurile despre cât de mult așteaptă momentul în care va deveni mamă. Cu încredere în puterea energiilor universului și în manifestarea propriilor dorințe, vedeta a dezvăluit că anul viitor isi dorește să aducă pe lume un copil.

„Anul viitor (n.red.: o să fie mămică). Cât să mai stau? Am pornit procesul la final de 2023. S-au deschis căile, drumul, chakrele pe direcția asta încă din septembrie. Se prinde în 2024. Asta nu pot să spun (n.red.: dacă va deveni mamă alături de actualul partener).

Reclamă

Încă mai aștept de primit niște chestii. Să văd. Trebuie să le dai șanse. Ce vezi la două întâlniri? Sunt conștientă de acest lucru. Trebuie minim trei luni să vezi cum se comportă, ce îți oferă, ce principii și valori are”, a declarat Ramona Olaru, într-un clip de pe platforma YouTube.

Ramona Olaru, pregătită să devină mămică: „Cât să mai stau? Am pornit procesul la final de 2023!”

Relația cu noul iubit și planurile de viitor

Pe lângă vorbele sale despre sarcină, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a făcut și dezvăluiri legate de relația sa cu noul iubit și planurile lor de viitor. Printre acestea se numără dorința de a avea propria casă și decizia de a se muta la partenerul ei dacă vor decide să încheie căsătoria.

„În ultimul an am pus accent pe acest lucru. Îmi doream să am lucrul meu, să îl achiziționez cum vreau eu, dacă tot plătesc, să plătesc pentru mine. În cazul în care voi face pasul cel mare, de căsătorie, cu siguranță nu vom locui la mine.

Am fost proastă destul, gata acum, m-am deșteptat. Dacă ne întemeiem familie și copii, cu siguranță la el vom sta. Important e să ne iubim și să facem copii, restul le facem”, a mai precizat asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro