Ramona Olaru este una dintre cele mai frumoase și energice prezențe de pe tv. Asistenta de la Neatza este 100% reală, iar ceea ce fanii văd pe Instagram, se petrece și în realitate. Urmăritorii Ramonei sunt geană pe ea, iar dacă în ultimele zile ar fi stat atenți la story-urile ei, ar fi descoperit cine este iubitul ei.

Ramona Olaru se iubește pătimaș cu un campion la motociclism

Ramona Olaru nu are deloc gusturi rele! După ce a tatonat mai bine terenul, a decis că rolul de iubit i s-ar potrivi foarte bine lui Cătălin Cazacu. Cei doi se cunoscut din anturaje comune, iar acum au decis să vadă cum le merge în ipostaza de iubiți. Ramona Olarul a postat pe Instagram mai multe filmulețe în care era la prânz cu Cazacu, dar nimeni nu s-a gândit că sunt deja împreună.

Ramona de la Neatza și Cazacu au avut și un proiect comun, tot pe Antena 1. La ”Splash! Vedete la apă” cei doi au avut ocazia să se cunoască mult mai bine. Ramona Olaru s-a iubit înainte cu fondatorul proiectului Noaptea Târziu, Cuza. cei doi au avut o relație intensă, dar lucrurile nu au funcționat pentru mult timp. Cuza a spus în podcast la Țibulcă ca va fi mereu prieten cu Ramona, mai ales că au proiecte comune.

Asistenta de la Neatza vrea copii cu Cazacu

Ramona a aruncat internetu-n aer cu una dintre postările ei de pe Instagram. În mai bine de o săptămână, relația ei cu Cazacu a avansat enorm. Acum, cei doi au sărit câtiva pași și au ajuns direct la discuția despre copii, semn că lucrurile sunt serioase între ei. Cel care este dispus să facă copii este chiar Cazacu. Cătălin nu a stat prea mult pe gânduri și a surprins-o pe Ramona Olaru cu un mesaj pe WhatsApp. Mai exact, acesta i-a trimis o poză și i-a spus că o fetiță asemănătoare așteaptă și el de la frumoasa asistentă. Ramona Olaru a reacționat foarte bine, ba chiar s-a arătat încântată de idee.