Ramona Olaru a demonstrat că știe să se distreze pe bani puțini la noi în țară.

După muncă și răsplată, așa a funcționat în ultimele zile Ramona Olaru. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a profitat de vremea frumoasă și a decis să se relaxeze. Nu a plecat departe de Capitală, însă a ales un loc care a deconectat-o de la întreaga agitație.

Ramona Olaru are grijă de ea, din toate punctele de vedere. Din când în când, o mini vacanță este recomandată, așa că iubita lui Cazacu nu a stat prea mult pe gânduri. Blodina s-a urcat în bolidul din dotare și a decis să plece departe de București. Mai exact, în Buzău.

Ramona a ales o destinație în ton cu vremea de toamnă. Vedeta s-a cazat la una dintre cele mai frumoase cabane din România, o locație retrasă de agitație, în inima pădurii. Cei care stau geană pe contul ei de Instagram au observat că aceasta a optat pentru o cazare destinată, exclusiv, adulților.

Ramona Olaru nu se uită la bani. Cât costă o noapte de cazare la cabana la care a mers iubita lui Cazacu
booking.com

Ramona Olaru, răsfăț pe plaiuri mioritice

NorAtlas Heritage se numeste cabana care a găzduit-o pe Ramona în weekend. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a postat multe imagini din mica ei escapadă, semn că i-a prins foarte bine o astfel de relaxare. Cei care vor să se răsfețe la fel ca Ramona, trebuie să știe că pentru această cabană, rezervarea se face cu mult timp înainte.

Prețurile nu sunt extrem de piperate. Mai degrabă, sunt potrivitei zonei, dar și situației economice din ultimele luni. Astfel, pentru o singură noapte de cazare la NorAtlas Heritage, doritorii vor trebui să scoată din buzunar în jur de 500 de lei. Tariful depinde foarte mult de perioada în care vor să ajungă acolo.

Ramona Olaru a avut mare noroc și a ales să rezerve totul din timp, pentru a nu se trezi cu fel de fel de surprinze. De exemplu, acum, pe site-urile de specialitate, proprietatea apare rezervată în totalitate.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.