Ramona Olaru este o femeie singură, motiv pentru care tot mai mulți bărbați încearcă să o cucerească așa cum știu ei mai bine. Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani primește mereu cadouri și flori de la necunoscuți, dar nu se bucură deloc de darurile respective. Blondina nu doar că nu se bucură de toate acestea, dar se și enervează la culme când vede ce mesaje primește și cum încearcă unii să ajungă la ea.

Ramona Olaru a luat foc

Asistenta TV și Cuza de la Noaptea Târziu s-au despărțit din nou în urmă cu câteva săptămâni și dacă, în mod normal, până acum s-ar fi împăcat, de data aceasta situația a fost puțin diferită. Cel mai probabil, între cei doi nu mai există cale de împăcare, chiar dacă admiratorii celor doi încă mai speră la asta. Este clar că în situația de față, vedetele au luat-o pe drumuri diferite pentru totdeauna.

Ei bine, știind asta, tot mai mulți bărbați vor să fie cu ea. Ramona Olaru a răbufnit pe Instagram și i-a transmis un mesaj dur bărbatului care zilele acestea a încercat să o impresioneze cu un buchet de flori, puțin cam ofilit după cum a spus ea, dar și cu un bilețel pe care i-a scris toate gândurile lui. Fosta iubită a lui Cuza nu i-a apreciat sub nicio formă gestul, chiar dacă nu este primul care își încearcă norocul prin această metodă. Nu o interesează astfel de propuneri și speră că nu va mai primi nimic asemănător de la bărbați necunoscuți.

Ramona Olaru, nervoasă din cauza unui admirator secret! Mesajul dur al vedetei: "Eu primesc de multe ori..."

 

„Eu primesc de multe ori de la diverși admiratori, fanatici sau mă rog. Fiecare își exprimă admirația în felul lui, am ignorat mereu treaba asta. De data asta a mai venit un buchet de flori, fie vorba între noi fiind ofilite, nici nu mă interesează, dar au un mesaj și sună cam așa <<Sunteți un diamant, dacă ai fi al meu, aș fi cel mai fericit om din lume>>. Eu și mai cine suntem un diamant și cine să fie al tău? Eu sau celălalt cine? Ce te aștepți mă nene, să-ți zic acum <<Vai ce nebunie mi-ai trimis florile astea>>.”, a transmis vedeta pe Instagram.