Ramona Olaru poate spune că a tras lozul norocos de când este în echipa celor de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Plecarea Flaviei de acum câțiva ani a fost ocazia perfectă pentru a se face remarcată și pentru a pune mâna și pe alte proiecte de succes, Însă, atunci când vine vorba de planul personal, lucrurile nu sunt la fel de roz.

Ramona Olaru este una dintre cele mai sexy prezențe feminine de pe micile ecrane. Asistenta TV a știut cum să se facă mereu remarcată și, pentru că este persoană publică, la fel au fost și relațiile ei. Din păcate, niciuna dintre ele nu a fost prea longevivă, nici măcar mariajul.

Poate că nu multă lume își mai amintește, dar Ramona Olaru a fost căsătorită. În urmă cu câțiva ani, atunci când a apărut la TV, vedeta părea foarte fericită alături de soțul ei, Bogdan. Din păcate, la scurt timp după debutul ei în lumea mondenă, asistenta TV a anunțat divorțul care se pare că i-a priit din plin.

Ramona Olaru, momentul adevărului. De ce regretă asistenta TV că s-a căsătorit de la o vârstă fragedă

Ramona încă își caută sufletul pereche

Următorul pe lista ei a fost Cuza, membrul de la Noaptea Târziu. Nici această relație nu a durat prea mult, iar Ramona a fost suficient de matură încât să își dea seama la timp de asta.

După ce l-a lăsat pe Cuza, Ramona s-a logodit cu Cătălin Cazacu, dar nici acea relație nu a fost menită să fie una de durată. Acum, că a tras linie și a gândit totul la rece, Ramona crede că din dorința de a avea copii, a fost mereu atașată de bărbații din viața ei, iar asta nu a fost neapărat ceva bun pentru ea.

„Tot timpul mi-am dorit să fiu o mamă cool și cred că asta m-a și grăbit în a mă căsători și a crede că bărbații pe care i-am avut sunt bărbații potriviți pentru a face copii. Și am insistat să fac copilul cu fiecare dintre ei, dar Universul mi-a arătat că nu trebuie, de fiecare dată.”, spunea Ramona Olaru, în urmă cu ceva timp.