Ramona Olaru, mesaj discret pentru Cuza? Vedeta a postat pe TikTok un videoclip care face trimitere la fostul iubit.

Ramona Olaru, mesaj discret pentru Cuza?

Asistenta matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani” a distribuit de curând un videoclip. Acesta s-ar părea să fie un mesaj subtil pentru fostul iubit, Cuza. Melodia nu este aleasă la întâmplare. Piesa pe care vedeta a ales să îi transmită un mesaj subtil este una folosită de majoritatea fetelor care se despart de iubiții lor și este destul de populară pe TikTok, mai ales datorită versurilor piesei.

„În sfârșit a venit momentul pe care, probabil, mulți dintre voi l-ați așteptat de mult timp. Și anume, da, sunt o persoană singură în acest moment.

Din păcate, lucrurile n-au funcționat așa cum am fi sperat de-a lungul acestei relații, spun toate lucrurile acestea în sfârșit pentru că de fiecare data s-au interpretat și s-au scris tot felul de chestii total aiurea și total pe dinafară față de cum s-au întâmplat, și mai spun acest lucru pentru că dacă nu funcționează un lucru și dacă n-ai liniște și dacă nu găsești exact ce ai nevoie, atunci este mai bine și mai liniștit pentru ambele părți separarea”, preciza Ramona Olaru în urmă cu câteva luni referitor la despărțirea de Cuza pe Instagram.

Ramona Olaru iubește din nou

Acest mesaj a fost transmis în special pentru a opri valul de întrebări referitoare la fostul iubit. Deseori, Ramona Olaru era întrebată pe Instagram dacă cei doi și-au mai acordat o șansă. Asistenta de la matinal a precizat că legătura dintre ea și Cuza s-a rupt definitiv, iar el este liber să iasă cu cine dorește. Mărturisirea Ramonei a venit în contextul în care fanii îi trimiteau asistentei poze cu fostul iubit și diverse domnișoare.

Ramona Olaru și-a găsit repede alinarea în brațele lui Cătălin Cazacu. Presa a speculat de câteva săptămâni că între cei doi ar exista mai multe decât o prietenie și se pare că zvonurile erau adevărate. În această lună, asistenta Tv a postat pe Instagram o poză în care este îmbrățișată de Cătălin Cazacu. Acesta a mărturisit în cadrul unei emisiuni Tv că el s-ar căsători oricând cu Ramona, însă tânăra preferă să fie precaută.