Reclamă
Reclamă

Ramona Olaru este una dintre cele mai sexy asistente TV din România, dar se pare că asta nu i-a adus deloc noroc în dragoste. Blondina are la activ un mariaj finalizat cu divorț și mai multe relații eșuate. Colega matinalilor de la Antena 1 susține că de vină sunt bărbații, dar recunoaște că și ea are o mică „contribuție”.

Ramona Olaru este una dintre vedetele cu cea mai rapidă ascensiune pe scara televiziunii. Venită de la țară cu speranțe mari la Capitală, blondina a reușit să se facă plăcută ochiului și a ajuns imediat pe micile ecrane. Însă, în ciuda faptului că mereu i-a mers bine pe plan profesional și a evoluat, nu același lucru se poate spune și despre planul personal.

Ramona a fost implicată în mai multe relații și toate s-au încheiat destul de prost pentru ea. Mariajul nu a fost unul de lungă durată și s-a ajuns la divorț, iar restul relațiilor i-au adus un gust amar în ceea ce privește planul amoros.

Ramona Olaru, mai sinceră ca niciodată. De ce este atrasă vedeta de bărbații mult mai mici decât ea
CaTine

Ramona Olaru nu are noroc în dragoste

Ultima sa relație publică a fost cu Cătălin Cazacu și dădea semne că are să fie și una de durată. Însă, din păcate, totul s-a terminat brusc, în ciuda faptului că sportivul ajunsese să îi ofere și inelul de logodnă. Ramona nu a rămas nici lângă Cătălin, semn că nu era ce își dorea ea.

Reclamă

Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a recunoscut că este destul de pretențioasă atunci când vine vorba de bărbații din viața ei. Ba chiar este conștientă că cel mai mult o atrag băieții sub 25 de ani, iar explicația a dat-o chiar ea, într-un interviu recent.

Ramona Olaru crede că are o slăbiciune pentru această categorie de bărbați din cauza faptului că își dorește să fie ea cea care deține controlul în orice situație și să fie doar ea să decidă ce se întâmplă într-o relație.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro