Se pare că cineva trebuie să schimbe repertoriul de glume.

În ultimii ani, Ramona Olaru a cunoscut o ascensiune fulminantă. Vedeta de la Antena 1 a ajuns acolo unde și-a dorit mereu și anume, în echipa de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Acum, blondina nu duce lipsă de fani, dar același lucru îl poate spune și despre cârcotași. 

Ramona Olaru poate spune că astrele s-au aliniat în favoarea ei. Vedeta și-a dorit mereu să lucreze în televiziune și nu oriunde, ci alături de cei mai buni. Blondina s-a integrat foarte repede în echipa celor de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, iar acum, face zilele mai frumoase telespectatorilor.

Ramona are rubricile și intervențiile ei în emisiune, dar se pare că unele dintre ele nu prea mai sunt pe placul celor de acasă. Glumele de la ora 8, spre exemplu, nu prea mai sunt gustate de fani, ci, din contră. Mai ales atunci când vine vorba de jigniri subtile aduse bărbaților, publicul nu mai rezonează cu ea.

weekend. Ramona Olaru, luată peste picior de către fani. „Mai pui piatra la mașină?!”
social media

Ramona Olaru și-a pierdut simțul umorului

Recent, Ramona Olaru a vrut să fie amuzantă, însă replicile fanilor au demonstrat că intenția ei nu a avut rezultatul așteptat. Cei care au ascultat așa-zisa glumă a vedetei au reacționat imediat pe social media. Vedeta a fost „bombardardată” cu replici precum „Unde era gluma?” sau „Piatra la mașină o mai pui?”.

Fiind prezentă de atâta timp pe micul ecran, Ramona Olaru s-a obișnuit și cu astfel de reacții. Ba chiar nu se mai simte deloc deranjată de astfel de comportamente. Cu atât mai puțin că ea a recunoscut mereu de unde a plecat și nu îi este deloc rușine cu evoluția ei.

Ramona Olaru obișnuiește foarte rar să dea replica fanilor. Totuși, mai are și momente în care se aprinde destul de repede. În special, acele episoade apar când cineva se leagă de viața ei privată și amoroasă.

@antenaplay.ro Ediții integrale Neatza cu Răzvan și Dani se văd în AntenaPLAY 😊 #neatza #neatzacurazvansidani #antenaplay #vorbadela8siunpic #trending #fyp #foryouromania ♬ original sound – AntenaPLAY.ro

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.