Alin Gălățescu nu are nevoie de prea multe introduceri. Aceasta a fost prima persoană din lumea modei care a realizat o emisiune TV bazată pe domeniul studiat. Asta se întâmpla cu mulți ani în urmă, iar de atunci și până acum, cariera lui a fost într-o continuă ascensiune.

Alin Gălățescu este unul dintre cei mai duri critici de modă de la noi. De-a lungul timpului, în vizorul lui au fost luate multe vedete și prea puține au demonstrat că stăpânesc stilurile vestimentare. Alin nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume și, de fiecare dată, s-a asigurat că replicile lui acide sunt constructive.

Recent, Alin Gălățescu a comentat una dintre ținutele asistentei TV, Ramona Olaru. În cadrul emisiunii pe care o prezintă, „Exclusiv VIP”, Alin nu a fost deloc bând cu blondina, ba chiar s-a asigurat că punctează clar toate minusurile. Gălățescu nu a fost dat pe spate de ținuta Ramonei și a comparat-o cu o ținută de țară.

Ramona Olaru, făcută praf de către criticul de modă Alin Gălățescu. „Pare de la Vaslui”
Instagram

Ramona Olaru și-a făcut recent ordine în garderobă

Alin Gălățescu nu înțelege cum de rezultatul a fost unul atât de dezastruos, având în vedere că iubita lui Cazacu lucrează deja cu un stilist. Deși a fost foarte tranșant în replicile sale, Alin a ținut să precizeze că ele se aplica strict stilului, nu și persoanei care poartă hainele.

„Pare de la Vaslui. Gulerul ăla întors, pantofiorii negri asortați cu nasturii? Wow! Colieruțul ăla… Mi se pare extrem de provincială”, a spus Alin Gălățescu despre ținuta purtată de Ramona Olaru la evenimenutl organizat de Splend’Or.

Nu doar Ramona a fost analizată de către Alin. Acestuia i-au mai atras atenția și ținutele purtate de Alina Eremia, Andreea Bălan și Andreea Bănică. Deși artistele și-au dat silința să facă o impresie bună, se pare că nu prea le-a ieșit. Cel puțin, nu în totalitate. Alin Gălățescu a punctat greșelile și speră ca, pe viitor, vedetele să îi puna sfaturile în aplicare.