A ajuns unde și-a dorit, dar nu a lăsat în urmă ceea ce a fost în trecut

Frumoasa vedetă de la Antena 1 nu a uitat de unde a plecat și este recunoscătoare pentru tot ce se întâmplă în viața ei. Blondina se declară foarte mulțumită de salariul pe care îl are la matinalul care a propulsat-o în carieră. 

Parcursul pe care l-a avut asistenta TV până la celebritate

Ramona a intrat în atenția publicului după ce a început să facă parte din echipa emisiunii de la Antena 1, alături de Răzvan Simion și Dani Oțil. În prezent, ea se bucură de un real succes pe micile ecrane, dar nu a uitat nici cât de greu a fost începutul celebrității.

Blondina a venit din Călărași și s-a mutat în București, pentru a-și urma visul. Acum, iubita lui Cătălin Cazacu, are cariera pe care și-a dorit-o dintotdeauna. Mai mult de atât, nu se plânge nicio secundă de programul încărcat pe care îl are. Ea a mers de-a lungul timpului pe premisa că ceea ce nu a avut atunci când a fost mică, va avea când va fi mare. Ceea ce s-a și întâmplat. Ramona a muncit pentru a ajunge unde se află acum, respectiv în postura unei femei independente financiar și cu o carieră de succes.

„Nu uit niciodată de unde am plecat. Ăsta e principiul pe care merg și cred că se vede, eu nu uit niciodată de unde am plecat. Să fiu altfel sau să mă port altfel decât sunt. M-am apucat de niște businessuri micuțe, proprii, niște combinații, ca să se știe, la care adaug puțin din popularitatea mea.

Când oamenii spun că nu le place varianta mea, într-un fel, în suflet, m-a deranjat, dar am continuat să fiu aceeași, să nu schimb nimic de la mine, doar ca să plac cumva”, a declarat Ramona Olaru pentru „Cancan”.

Ramona Olaru, dezvăluiri despre salariul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Ce onorariu primește asistenta TV
CaTine

La cât ajunge remunerația blondinei

Colega lui Răzvan și a lui Dani este mulțumită de banii pe care îi încasează de la Antena 1. Aceasta susține că s-a îmbogățit de când lucrează la celebrul matinal.

„În momentul de față, la Neatza suntem într-o mărire continuă a echipei, suntem mulți și tot mai vrem pentru că, știm bine, programul este de patru ore. Dacă suntem plătiți bine? Pot să spun doar că ne-am îmbogățit! Ne-am îmbogățit cu toții. Uită-te la mine, am venit de la țară și acum sunt o lady”, a mai adăugat asistenta TV.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii