Sărbătorita zilei este Ramona Olaru, iar Cătălin Cazacu a postat un mesaj ce a emoționat-o pe asistenta Tv.

Ramona Olaru a fost sărbătorită de colegii de la Neatza cu Răzvan și Dani, dar și iubitul ei a bifat un moment inedit. Ei bine, cum blondina a împlinit 33 de ani, matinalii s-au ținut de soții, așa că pe tort este scris 26. Motivul? Ramona Olaru arată la fel de bine ca acum 7 ani.

Cătălin Cazacu a distribuit câteva fotografii cu blondina, însoțite de un text care a emoționat-o pe blondină. Până și pentru Ramona Olaru s-a declarat surprinsă de mesajul transmis de iubit. 

Cătălin Cazacu: „Cel mai mare lucru pe care m-a învățat a fost să iubesc

Cum blondina își serbează ziua de naștere, Cătălin Cazacu a postat un mesaj pentru iubita sa, din care se poate observa cât de bine se înțeleg cei doi și că sunt mai fericiți ca niciodată. În stilul său caracteristic, Cătălin Cazacu i-a urat „La mulți ani!” iubitei sale. Dar nici glumele nu au lipsit.

„Ea e @ramonna_olaru, de mulți ani îmi e prietena și de ceva timp îmi este jumătate, deși am știut tot timpul că ea este femeia pe care am căutat-o toata viața, a durat ceva timp până să ne facem „rău” reciproc și să lăsam pe alții în pace.

Am învățat multe prostii de la ea, dar cel mai mare lucru pe care m-a învățat a fost să iubesc și pentru asta o să o respect toată viața.

Azi e ziua ei, face 33 de ani, nu mai e chiar tânără și o mai și dor oasele…..asta vede ea de unde stau, eu văd doar că de la an la an, arată tot mai spectaculos și că pentru mine este „cea mai perfectă”…. Mda. La mulți ani, Ramona!”, a scris Cătălin Cazacu în dreptul postării distribuite pe Instagram.

Ramona Olaru a împlinit 33 de ani. Mesajul inedit transmis de Cătălin Cazacu, iubitei sale
Instagram

Nici reacția blondinei nu s-a lăsat așteptată, Ramona Olaru declarându-se surprinsă de mesajul emoționant postat de iubitul ei.

„Ohhh… Unde ai ținut atâta emoție?
Bun, chiar m-am emoționat, și aici nu mai e o glumă!
Puteai să prinzi mai bine… da’ na’ … știi tu ceva!
Are grija și de tine, Dumnezeu!
Mulțumesc ! Mulțumesc pentru ca mă iubești necondiționat!”, este comentariul lăsat de Ramona Olaru la postarea lui Cătălin Cazacu.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.