Ramona Olaru a participat la o petrecere mondenă, ocazie cu care jurnaliștii au profitat de prezența acesteia la eveniment și a fost luată la întrebări. Asistenta tv a fost întrebată care este lucrul pe care nu-l place sub nici măcar o formă la un bărbat, iar răspunsul său a fost unul vehement.

Aceasta mărturisește că nu este fana bărbaților care poartă pantaloni strâmți. Unul dintre lucrurile pe care le apreciază cel mai mult la partenerul său de viață, Cătălin Cazacu este tocmai faptul că bărbatul nu poartă acest gen de pantaloni.

Ramona Olaru: „Nu-mi plac pantalonii strânși pe bărbați”

@video.clipuri1

#ramonaolaru #interviu #fy #fyp #2022 #videoclipuri1 #bucuresti

♬ original sound – video.clipuri1

„Nu-mi plac pantalonii strânși pe bărbați! Asta clar! Egăriii sau colanți pe bărbați. Nuu!! Îmi place atât de mult că bărbatul care stă cu mine și împarte casa și patul n-are obiceiuri de genul acesta. Mai are o problemă, mai poartă tricouri scurte câteodată și când mai ridică mâinile… M-am ocupat de treaba sta și nu mai face. Măcar e ascultător!” a declarat Ramona Olaru, asistentă în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează un cuplu de aproape un an de zile. Cei doi amorezi își doresc ca în viitorul apropiat să devină părinți.

„Noi vrem un copil. Vrem treaba asta cât mai curând. Pot să spun că muncim, fiecare cum poate și cât poate, de cele mai multe ori împreună.” a declarat Ramona Olaru, potrivit click.ro.

Se pare că relația dintre cei doi este una cât se poate de bună, având în vedere că iubitul Ramonei Olaru, Cătălin Cazacu, își dorește să-și ducă partenera la altar.

„Eu o să o duc pe ea la altar, asta cu siguranță. Având în vedere că suntem de ceva timp împreună, nu mai suntem la vârsta la care, nici eu, nici ea, să mai pierdem timpul. Da, acesta e drumul, nimeni nu dă garanții, dar asta ne dorim amândoi.” a spus, pentru FANATIK, Cătălin Cazacu.