Ramona Olaru este una dintre cele mai versatile prezențe din televiziune. Frumoasa blondină știe cum să facă față oricărei situații și depășește cu zâmbetul pe buze toate obstacolele. Acum, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și-a găsit fericirea alături de Cătălin Cazacu și a înțeles de ce n-a funcționat relația cu Adrian Popescu.

Ramona Olaru a învățat foarte multe în ultimii ani, atât profesional, cât și personal. Dacă atunci când vine vorba de carieră primește sfaturi doar de la Răzvan și Dani, pe plan personal, lucrurile se schimbă. Ramona a recunoscut că nu cere sfaturi și că îi place să fie independentă. În viața sentimentală, lucrurile nu au fost mereu roz, dar cu o doză de optimism, vedeta a trecut peste toate.

Ramona Olaru a dat cărțile pe față. De ce n-a rezistat, de fapt, asistenta TV lângă Cuza. „Ne certam foarte rău”
Cancan

Ramona Olaru a învățat foarte multe din relația cu membrul de la Noaptea Târziu

Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” nu a dus niciodată lipsă de propuneri din parte bărbaților. Spre uimirea tuturor, Ramona Olaru este foarte rațională atunci când vine vorba de relații. Chiar dacă este împreună cu Cătălin Cazaru, lumea încă o mai întreabă de Cuza. Cei doi au avut o dragoste cu năbădăi despre care Ramona Olaru a povestit alături de Andrei Ungureanu în podcast-ul acestuia de pe Youtube.

Au fost și momente minunate, dar au fost și multe nelalocul lor. N-am fost, sub nicio formă, pe aceeași lungime de undă. Fiecare a venit cu un bagaj de probleme mult prea mari, din copilărie, din orice.

El era genul care avea nevoie de foarte multă atenție, de foarte multă protecție, ca și o mamă. Eu, la rândul meu, eram genul care să dau mult și poate dădeam prea mult. Atunci nu-i mai convenea, poate că nu se mai simțea bărbat. Mie nu-mi convenea că nu făcea cum voiam eu. Am ajuns să ne dăm cap în cap, la propriu. Ne certam foarte rău.”, a recunoscut Ramona Olaru.

„Acum, privind din afară și de departe, a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. Sper că și lui. De acolo am învățat cum să manageriez lucrurile și cum să stau de vorbă cu un bărbat.

Abia atunci m-am trezit eu, în relația cu el și am înțeles ce înseamnă să ai un partener de viață. Per total, cred că au fost mai puține momente bune și liniștite. A durat aproape doi ani, trași cu greu de păr. De la început.” a povestit Ramona Olaru la „Probleme la mansardă”.