Ramona Gabor a avut dintotdeauna o relație apropiată cu cumnatul ei, Mr. Pink. Fostul manechin își vizitează des sora în America, acolo unde este primită cu toată deschiderea, de fiecare dată, inclusiv de afaceristul chinez. La un moment dat, Ramona chiar a locuit preț de câteva luni alături de Monica și partenerul ei de viață însă ulterior s-a întors în Dubai, acolo unde și-a conturat singură o viață de prințesă.

Mr Pink și Sheeraz, asociați cu Ramona Gabor într-o companie de publicitate?

Partenerul de viață al Monicăi Gabor a lăsat deoparte pentru moment restul afacerilor pe care le avea în Malibu și a început un parteneriat cu renumitul Sheeraz, un fost regizor câștigător al Bollywood Premium Award, actual antreprenor în domeniul publicității. Cei doi au lansat o companie care promite a fi o adevărată „fabrică” de promovare a vedetelor, influenferilor și chiar a diferitelor firme care își doresc acest lucru. Cei doi au organizat câteva evenimente în Malibu și Los Angeles la care au luat parte inclusiv celebrități. Monica Gabor a fost de asemenea fotografiată de paparazzi FAME by Sheeraz in cadrul ieșirilor publice..

Astfel, Mr Pink și Sheeraz au planuri mărețe cu noua companie lansată sun această titulatură. Ca o noutate pe piață, în schimbul promovării unei vedete, influencer, blogger sau firmă, cei doi acceptă plăți inclusiv în criptomonede.

Ramona i-a introdus în lumea bună a Dubaiului

Ca o cumnată bună, Ramona i-a primit pe Mr. Pink și pe Sheeraz, inițiatorii acestui proiect măreț în Dubai pentru a-i introduce în highlife-ul de acolo. Pe lângă această destinație, fostul manechin a plecat alături de cei doi parteneri de afaceri în Monaco, acolo unde celebritățile ajung.

Sursa foto:Instagram

Sora Monicăi a postat pe contul ei de Instagram câteva fotografii de detaliu cu drumul spre destinația de lux. Ramona a specificat că este alături de Mr. Pink însă acesta nu a dorit să își arate fața. În schimb, colegul lui de business, Sheeraz, a fost chiar doritor să apară în Instastory-ul vedetei.Pentru că au avut ceva de așteptat în aeroport, Mr. Pink și Ramona au jucat șah și s-au delectat cu șampanie.

Sursa foto:Instagram

Avionul nostru are câteva probleme tehnice, așa că va trebui să mai așteptăm în zona de lounge.”, a scris fostul manechin pe Instagram.

Ramona are succes și cu brand-ul de parfumuri pe care l-a lansat pe piața din Dubai.