Sora Monicăi Gabor a revenit în țară cu un anumit scop.

Sora Monicăi Gabor s-a întors pe plaiurile mioritice după aproape un deceniu de când locuiește în Dubai. Vedeta a revenit în România pentru a-și revedea familia și mai ales pentru a ajunge la mormântul părinților ei.

Nu are de gând să se mai relocheze vreodată în țară

Ramona și Monica Gabor au les în urmă cu mulți ani să se mute din România. Dacă una dintre ele a optat pentru America, cealaltă a ales destinația luxului suprem: Dubaiul. Având în vedere că este mai aproape de țara ei, Ramona a ajuns aproape în fiecare vară acasă. Vedeta se reîntâlnește cu această ocazie cu sora ei mai mare, Alina. Tânăra locuiește la Bacău, orașul natal al surorilor Gabor acolo unde și-a întemeiat o familie.

Ramona și Monica au o relație apropiată cu sora lor mai mare. Chiar dacă se văd destul de rar, cele trei au o legătură specială.

Merge direct la mormântul părinților

Ramona Gabor și-a pierdut mama în 2013. Veronica Bulai a fost strivită de o piatră desprinsă pe de un versant în zona Polovragi. Femeia era în pelerinaj la o mănăstire din apropiere în ziua respectivă. Sfâșiate de durere, surorile Gabor și-au condus mama pe ultimul drum. Ulterior s-au întors în străinătate.

Tatăl celor două foste manechine a trecut la cele veșnice în urmă cu doi ani. Nici Ramona și nici Monica nu au reușit să ajungă la funerariile părintelui lor. Astfel, de câte ori ajunge în țară, Ramona merge direct la mormântul părinților ei pentru a aprinde o lumânare. Vedeta este nostalgică după perioada copilăriei alături de  mama și de tatăl ei. Deși au existat multe lipsuri în familia surorilor Gabor, mama lor le-a ținut mereu unite.

Ramona a postat pe Instagram fotografii din mașină realizată pe drumurile patriei. Într-una dintre imagini, apare o păpușă pe care manechinul are de gând să o ia în Dubai.

Aceasta le-a mărturisit internauților că jucăria îi amintește de una pe care o avea în copilărie.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.