Ramona Gabor a trăit clipe minunate de ziua ei de naștere alături de cei mai apropiați oameni ai ei din râvnitul Dubai. A fost răsfățată de toți prietenii săi numai cu cadouri extrem de costisitoare, iar Ramona s-a bucurat din plin de toate aceste momente speciale din viața ei așa cum știe ea cel mai bine.

Ramona Gabor duce o viață de vis în Dubai! Are grijă ca întotdeauna să-i țină pe fanii ei la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Nu trece o zi fără ca ea să posteze fel și fel de imagini prin care să le arate acestora cât de luxoasă și fericită este viața ei departe de țara natală. Pare că viața pe care o duce în Dubai o împlinește în totalitate și că nu ar da-o pe nimic în lume pe viața din România.

Am putea spune că Dubaiul reprezintă a doua ei casă și că acolo se simte în elementul ei mai mult ca oriunde. Vremea însorită și luxul îi întrețin starea de bine a Ramonei. O zi atât de specială cum este ziua ei de naștere nu putea fi trecută cu vederea orice s-ar fi întâmplat.

Ramona Gabor, cum a petrecut de ziua ei

Dacă până acum Ramona Gabor ne-a obișnuit cu cele mai luxoase petreceri, anul acesta a fost mai diferit, dată fiind situația actuală și restricțiile care sunt impuse de autorități. Așadar, Ramona Gabor a avut parte de o petrecere mai restrânsă, însă, chia și așa, tot a avut parte de multe cadouri din patea celor mai buni prieteni.

Fără nicio urmă de îndoială, Ramona a împărtățit cu fanii ei aceste momente de fericire cu fanii ei din mediul online, acolo unde a primit, de asemenea, numeroase urări și felicitări.

 

Ramona Gabor, răsfăț total de ziua ei de naștere! Vedeta a primit numai cadouri luxoase / FOTO

A avut parte de o zi de naștere fabuloasă, însă, cu numai câteva zile înainte, Ramona Gabor și-a pus problema dacă să-și serbeze ziua sau nu. Fanii au ajutat-o să ia o decizie în acest sens.

”Am lipsit de pe social-media în ultimele zile pentru că m-am simțit foarte rău. Dar acum sunt mai bine și mă bucur pentru că urmează ziua mea, dar pentru că m-am simțit rău nu am plănuit nimic, nicăieri, cu nimeni, pentru aniversarea mea. Oare ar trebui să fac ceva anul acesta de ziua mea sau nu, având în vedere că încă mă simt slăbită? ” este întrebarea pe care sora Monicăi Gabor le-a adresat-o urmăritorilor ei de pe Instagram, pentru a-i veni în ajutor.