Ramona Gabor duce o viață de prințesă în Dubai. Cel puțîn asta arată șatenă pe rețelele de socializare. Diva se pozează în cele mai exclusiviste locații. De altfel, sora Monicăi Gabor nu se mai ascunde să publice momente importante din viață ei. Ramona a les să trăiască peste hotare, acolo unde și-a încercat norocul și în afaceri.

Ramona, de la agonie la extaz

Ramona Gabor și sora ei, Monica au trecut printr-un episod dureros al vieții lor în urmă cu 8 ani. Mama celor două și-a pierdut viață în peștera Polovragi. Femeia era într-un pelerinaj când din munte s-a desprins o piatră care a strivit-o. Cele două surori au suferit extrem de tare, mai ales că mama lor le-a fost întotdeauna aproape. După acest moment dureros, pare că viață le-a zâmbit Ramonei și Monicăi Gabor. Cele două trăiesc în colțuri diferite ale lumii însă păstrează relația la fel de apropiată. Dacă Monica are acum o căsnicie fericită, la sora ei mai mică, lucrurile stau diferit. Șatenă nu se afișează cu nici un bărbat încă, ci arată că se focusează pe carieră. Ramona își continuă și în Dubai carieră de manechin pozând pentru cele mai cunoscute brand-uri.

Sora Monicăi este neschimbată

Ramona are extrem de multă grijă de aspctul ei fizic, prin prisma jobului de fotomodel. Dacă Monica și-a tuns părul și a renunțat la tocuri, sora ei se afișează mereu elegantă.Pe pagină ei de Instragram, diva postează imaginin care ar pune pe jar bărbații. Puțini știu însă că româncă și-a încercat norocul și în afaceri în țară care a adoptat-o. Ramona a creat câteva colecții de îmbrăcăminte și costume de baie, însă se pare că a rămas la profesia ei.

 

 

Ramona gabor duce o diata de printesa in Dubai”În fiecare zi beau un suc de detoxifiere și urc cele 39 de etaje ale blocului”, a declarat Ramona Gabor.

Ramona Gabor ajunge foarte rar în România.Ultima dată diva a aparticipat la un eveniment desfășurat anual.