Ramona Gabor a luat-o pe urmele surorii sale și a ajuns extrem de bogată, ducând o viață de lux în Dubai. De curând, Ramona și-a extins afacerea și are profituri uriașe. Cu toate acestea îi lipsește un lucru esențial pentru a avea o viată perfectă.

Ea a reușit să își deschidă o afacere puternică în Dubai, acolo unde a dezvoltat o linie de parfumuri de lux pe care le vinde la prețuri astronomice. Sora Monicăi Gabor a ajuns astfel să dea lovitura, însă rămâne un capitol în viața ei care încă pare închis.

Deși are bani, are prieteni și o viață frumoasă, antreprenoarea de succes nu are pe nimeni în peisaj cu care să-și întemeieze o familie. Cu toate că își dorește asta, ea consideră că trebuie să facă acest lucru doar la momentul potrivit.

Din ce a făcut Ramona Gabor bani?

Deși trecutul său a fost de multe ori subiect de bârfă, aceasta a ajuns în cele din urmă să dovedească tuturor că este o adevărată forță. Prețul unui singur parfum care îi poartă marca se achiziționează cu nu mai puțin de 150 de euro.

Cu toate acestea ea nu are doar un parfum lansat, ci o colecție de zece. Primul parfum l-a făcut cu visul de a crea o sticluță care să poarte numele mamei sale, însă cu timpul a ajuns să născocească 10 tipuri de parfumuri orientale de lux.

”Mi-am lansat în luna noiembrie această colecţie de parfumuri, Gabor Prive, branduri speciale şi unice care sper să le placă multora. Acest proiect a luat naştere acum vreo 2 ani. Mă gândeam atunci să fac un singur parfum care să îi poarte numele mamei mele, un parfum care să îmi amintească de ea şi căreia ei i-ar fi plăcut foarte mult”, povesteşte Ramona.

Ramona Gabor întoarce banii cu lopata, în Dubai. Din ce afacere a ajuns aceasta putred de bogată

Până în acest moment ea a lansat doar cinci parfumuri pe piață, însă în luna decembrie va elibera și restul colecției. Trei dintre parfumuri sunt complet orientale, de culoare aurie, alte trei parfumuri sunt mai dulci și vin în culoare roșie, iar ultimele sunt negre și sunt făcute special pentru bărbați.

Ramona Gabor întoarce banii cu lopata, în Dubai. Din ce afacere a ajuns aceasta putred de bogată

Produsele Ramonei Gabor sunt extrem de vândute în Orientul Mijlociu. Chiar dacă prețul nu este unul accesibil, iubitorii de parfumuri au apreciat calitatea lor, lucru care s-a văzut și în vânzările recente.