Sora Monicăi Gabor s-a lăsat surprinsă alături de un bărbat misterios

Ramona Gabor trăiește ca o prințesă în Dubai și a lăsat în spate tot trecutul din România. Vedeta se răsfață cu vacanțe și nu își refuză nici o plăcere. În aceste zile, fostul manechin se bucură de câteva zile de relaxare la Londra. Cu acest prilej, Ramona s-a lăsat surprinsă în compania unui bărbat misterios de origine arabă.

Ramona Gabor iubește din nou?

Ramona Gabor a plecat peste hotare de aproape un deceniu. Urmând exemplul surorii ei, fotomodelul a decis să înceapă o nouă viață în Emiratele Arabe Unite. Vedeta a ales Dubaiul mai ales datorită posibilităților numeroase de a se dezvolta pe plan profesional. Astfel, după atâția ani petrecuți acolo, Ramona nu se mai vede întoarsă în România.

Deși are succes în afaceri, totuși, ceva îi lipsește. Deși are 33 de ani, Ramona nu și-a întemeiat până acum o familie. De altfel, aceasta nu s-a mai afișat alături de vreun bărbat de o vreme îndelungată. După despărțirea de ultimul ei iubit, un arab bogat, sora Monicăi Gabor nu s-a mai putut implica în vreo relație. Acum, aceasta și-a pus fanii pe gânduri cu ultima apariție din mediul online.

Social media

Ramona s-a lăsat surprinsă în compania unui bărbat de origine arabă. Vedeta nu doar că a a petrecut la aceeași masă cu acesta, ci l-a și sărutat însă nu pe buze. Momentul a fost surprins de o persoană din cercul ei de prieteni, iar imaginile au ajuns pe internet.

Vedeta a lăsat totuși de înțeles că ar fi vorba despre un prieten apropiat, nicidecum despre un iubit. Sora Monicăi Gabor ar fi participat de fapt la ziua de naștere a misteriosului arab.

La mulți ani celei mai speciale persoane de pe pământ.”, a scris vedeta alături de imaginile respective.

Succes nebun în sfera antreprenoriatului

Ramona Gabor a reușit să dea lovitura în afaceri după ce a creat 10 parfumuri pe care le-a scos pe piață. Produsele ei se vând în toată lumea. De altfel, acestea se regăsesc și în parfumeriile mall-urilor din Dubai.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.