Suferă baba la frumusețe! Ramona Gabor, ca oricare altă femeie, de altfel, își dorește să arate impecabil în orice moment. Acest lucru nu poate fi întreținut decât printr-o alimentație sănătoasă și cu ajutorul unei diete foarte stricte. Sora Monicăi Gabor se pare că ar fi găsit secretul așa că a hotărât să ni-l împărtășească.

Ramona Gabor trăiește pe picior mare în Dubai și nu duce lipsă de absolut nimic! A reușit să-și construiască o viață la care alții doar visează și după cum se afișează, se bucură de lux fără nici o grijă. Vedeta nu uită nici de fanii ei, așa că mereu îi lasă pe aceștia să tragă cu ochiul către stilul ei de viață.

Ea este surprinsa mai mereu in locații exclusiviste și la volanul unor bolizi de lux, semn că afacerile îi merg ca pe roate. Linia de parfumuri pe care a lansat-o recent se bucură de un mare succes, așa că vedeta a ales să se răsfețe în consecință.

 

Fiind pe deasupra si model, frumoasa șatenă are contracte cu branduri de top în Dubai. Ca orice fotomodel care se respectă, trupul ei trebuie să fie fără cusur. În acest sens diva depune eforturi considerabile ca silueta ei să fie perfectă.

Ce dietă ține Ramona Gabor?

Ramona Gabor a împărtășit cu fanii săi dieta pe care o ține pentru a se păstra într-o formă demnă de un fotomodel de succes. Este adevărat, abstinența este mare, iar mâncarea foarte puțină, așa că să nu va aștepți la o pastilă magică.

Trebuie să recunoaștem faptul că Ramona dă dovadă din plin de motivație și voință de fier. A declarat că îi prinde foarte bine această dietă și că o ajută să scape de orice grijă a kilogramelor în plus. Afacerista le-a împărtășit fanilor secretele regimul ei alimentar și a arătat câte mese obișnuiește să ia în fiecare zi.

Ramona Gabor face sacrificii pentru un corp impecabil! Alimentul minune care o ajută să dea jos kilogramele: ”Este o decizie foarte bună”

„Am postat micul meu dejun. În ultima perioadă mănânc doar o masă pe zi și prima mea masă e undeva la 4-5 P.M. așa că am decis să am măcar un green juice dimineața și cred că e o decizie foarte bună.”, a spus Ramona Gabor pe Instagram.

Faptul că este dispusă să facă un asemenea sacrificiu pentru a arată mai bine merită un loc în cartea recordurilor. Ceea ce este incredibil este dat de faptul că Ramona reușește o asemenea performanță în ciuda tentațiilor meselor luxoase ale restaurantelor din Dubai.