Sora Monicăi Gabor a mărturisit ce planuri are pentru viitorul apropiat

Ramona Gabor și-a uimit fanii cu cele mai noi vești legate de viața ei. Sora Monicăi Gabor vrea să ajungă rapid la altar și chiar să devină mămică. Fostul manechin a dezvăluit chiar câți copii ar vrea să aibă.

Ramona Gabor își dorește 5 copii

Ramona Gabor a ajuns la vârsta de 34 de ani însă nu a reușit până acum să își îndeplinească unul dintre marile vise. Dacă sora ei a fost mult mai atentă la acest aspect al vieții, vedeta a prioritizat afacerile. Astfel că, până acum, Ramona nu a reușit să își întemeieze o familie. Nu și-a pierdut însă speranța în acest sens. De ziua ei, aceasta a fost luată la întrebări de fanii ei de pe Instagram. Unul dintre internauți a întrebat-o dacă își dorește copii.

Fostul fotomodel a dezvăluit că adoră copiii și are în plan să aibă măcar doi, sau chiar 5! Sora Monicăi a specificat însă că până acum nu a găsit un bărbat care să aibă aceleași dorințe și principii de viață”

Iubesc copiii și cu siguranță voi avea 2 sau 5! Din nefericire nu am găsit încă un bărbat care să își dorească același lucru.„, a spus Ramona pe Instagram.

Vedeta continuă să își dezvolte afacerea

Ramona Gabor a devenit o afaceristă de succes în Dubai. Sora Monicăi nu s-ar mai vedea întoarsă pe plaiurile mioritice niciodată. Nici nu ar avea de ce pentru că în Dubai a pus bazele noii ei afaceri din industria parfumurilor.

Ramona a reușit să își îndeplinească visul de a avea propriul brand. Astfel, aceasta a ajuns să aibă în prezent 10 parfumuri sub semnătura proprie, pe care le vinde în întreaga lume. De altfel, acestea se regăsesc și pe rafurile magazinelor de parfumuri din mall-urile din Dubai.

Recent, vedeta a anunțat pe Instagram că vrea sa își construiască o echipă cu care să lucreze în acest business. Ramona Gabor caută angajeze inclusiv o asistentă personală.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.